Povezane vesti
Tea Tairović progovorila o ljubavnom životu: Niko me neće, a na meni sve puca
Nova 19.07.2022
Pevačica prokomentarisala i bakšiše koje dobija na nastupima. Pevačica Tea Tairović je govorila o udvaranjima koja se dešavaju, ali je naglasila da sve to nije vredno pomena: „Udvarača ima. Nije to sad ništa vredno pomena. To je onako usput. Ja nemam… »
Niko me neće, a na meni sve puca! Tea se požalila na ljubavni život i progovorila o bakšišu - Nije sve tako kako izgleda
Mondo 19.07.2022
Tea Tairović jedna je od najatraktivnijih i trenutno najtraženijih pevačica, a sada je progovorila o emotivnom statusu, ali i epitetu "kraljice bakšiša". Tea Tairović jedna je od najatraktivnijih i trenutno najtraženijih pevačica, a sada je progovorila o… »
Vesti dana »
Dva incidenta ispred Pravnog fakulteta: Auto naleteo na starijeg čoveka, potom nepoznati muškarac pokušao da probije blokadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 27 minutajoš 63 povezane
Ponoš (SRCE) o izbornim zakonima: Vlast ne unapređuje izborne uslove već ih unazađuje
Beta pre 52 minutajoš 32 povezane
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Direktor firme „Frigo Paun“ za Insajder: Hepatitis A potvrđen u miksu voća, inspekcijske kontrole u Srbiji već počele
Insajder pre 37 minutajoš 26 povezanih
Zelenski naložio vojsci da odgovori Rusiji posle udara kinžaila! "Hoću da se predlože svi mogući formati!"
Kurir pre 12 minutajoš 31 povezana