Povezane vesti
Upis još danas na portalu Moja srednja škola
Dnevnik 20.07.2022
BEOGRAD: Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još danas na portalu Moja srednja skola upis u srednje skole
Nova 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu bilo je… »
Još danas na portalu "Moja srednja škola" upis u srednje skole
Euronews 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala "Moja srednja škola" traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu bilo je… »
Još danas upis u srednje škole: U drugom upisnom krugu bilo 635 učenika i oko 16.000 slobodnih mesta
Telegraf 20.07.2022
Po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još danas putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Prve reči Zelenskog nakon objave Trampa o prekidu vatre sa Rusijom: Ima samo jedan uslov za Putina
Mondo pre 5 minutajoš 71 povezana
Diplomatija nema alternativu: Moskva osudila napad na aerodrom u Rijadu
Sputnik pre 2 satajoš 51 povezana
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 4 satijoš 10 povezanih
Sve spremno za štampanje glasačkih listića: Ljubičasta boja, 3 formata, 29 jezika i 18 izbornih lista
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane