Povezane vesti
Upis još danas na portalu Moja srednja škola
Dnevnik 20.07.2022
BEOGRAD: Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom… »
Još danas na portalu "Moja srednja škola" upis u srednje skole
Euronews 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala "Moja srednja škola" traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još danas na portalu Moja srednja skola upis u srednje skole
Nova 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još danas upis u srednje škole: U drugom upisnom krugu bilo 635 učenika i oko 16.000 slobodnih mesta
Telegraf 20.07.2022
Po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još danas putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) vanredna odbrana od poplava u Loznici i Šapcu Oglasio se i MUP: Jadar se izlio i poplavio kuće i oranice
Blic pre 12 minutajoš 69 povezanih

Protesti prosvetnih radnika: Posle Beograda, skup i u Novom Sadu
BBC News pre 8 satijoš 26 povezanih

Sud BiH tražio od Interpola međunarodnu poternicu za Dodikom Evo šta to znači za predsednika Srpske
Dnevnik pre 3 satajoš 31 povezana

Objavljen raspored utakmica Srbije u prvoj fazi Evrobasketa: Prvi rival Estonija, derbi grupe 30. avgusta
Danas pre 3 satajoš 53 povezane

Strašno! Unuk tukao babu (91) i tetku! Mrtav pijan maltretirao starice u Novom Beogradu, pa uhapšen!
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih