Povezane vesti
Upis još danas na portalu Moja srednja škola
Dnevnik 20.07.2022
BEOGRAD: Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom… »
Još danas na portalu "Moja srednja škola" upis u srednje skole
Euronews 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala "Moja srednja škola" traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još danas na portalu Moja srednja skola upis u srednje skole
Nova 20.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, putem portala Moja srednja škola traje još danas. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još danas upis u srednje škole: U drugom upisnom krugu bilo 635 učenika i oko 16.000 slobodnih mesta
Telegraf 20.07.2022
Po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još danas putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje… »
Vesti dana »

Tako blizu, a tako daleko: Angelina Topić četvrta, Gardaševićeva razočarala
Večernje novosti pre 44 minutajoš 10 povezanih

U Novom Sadu i Vrbasu Dan žalosti Zastave na pola koplja povodom smrti Vukašina Crnčevića
Dnevnik pre 1 satjoš 6 povezanih

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

U izraelskom vazdušnom udaru ubijen lider Hamasa u Gazi; Fatah pozvao Hamas da preda vlast u Pojasu Gaze
RTS pre 22 minutajoš 6 povezanih

Dvojica uhapšena zbog sumnje da su se napila i potukla na skupu u Sremskoj Mitrovici
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane