Povezane vesti
Bez vode delovi Adica i Podbare
Dnevnik 20.07.2022
Zbog sanacije havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića na Adicama, a do 15 sati Almaška i Svetosavska ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Isključenja struje za četvrtak, 21. jul
Moj Novi Sad 20.07.2022
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delu Novog Sada, Ledinaca i Rakovca. • od 8 do 9.15 sati: Branimira Ćosića 47; Bulevar Kralja Petra Prvog 21, 23, 31, 33; sklonište i Moj Kiosk: • od 15 do… »
Delovi Novog Sada bez vode
Moj Novi Sad 20.07.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića u Novom Sadu, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti Mali Beograd… »
Deo podbare bez vode: Havarija u Almaškoj i Svetosavskoj u Novom Sadu
Blic 20.07.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 časova biti stanovnici Almaške i Svetosavske ulice uz nekoliko okolnih do 15 časova. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštavaju građane da postoji mogućnost da se ukoliko za tim bude potrebe blokada… »
Bez vode ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića u Novom Sadu
RTV 20.07.2022
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića u Novom Sadu, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Pojedini delovi Novog Sada bez vode
NoviSad.com 20.07.2022
Novi Sad – Zbog planiranih radova i navarije na vodovodnoj mreži, vode nema u pojedinim delovima Novog Sada, Kako navode iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, do 16 časova vode neće imati Mali Beograd, a z bog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13… »
Bez struje delovi Novog Sada i Sremske Kamenice, a bez vode Mali Beograd
Blic 20.07.2022
Zbog planiranih radova u električnoj mreži danas će bez struje u Novom Sadu ostati stanovnici Bulevara Oslobođenja 16-20, Kralja Petra prvog 26 od 9.45 do 11 časova i Gagarinove 2-14 od 8 do 9.15 časova. Bez struje će biti i deo Sremske Kamenice, ulice 7… »
Vesti dana »

Početak prvog upisnog roka na univerzitetima u Srbiji za akademsku 2025/26. godinu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 30 povezanih

SAOPŠTENJE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE: Temperature preko 40°C, izbegavati boravak na otvorenom od 10 do 17 sati
Pirotske vesti pre 37 minutajoš 69 povezanih

Zvezda izbegla minu na žrebu za Ligu šampiona, pobedom ide na sever Evrope
Nova pre 18 minutajoš 34 povezane

Nadal je tako blizu, a Federer tako daleko... Đoković je oborio skoro sve rekorde, ali ovaj nije! Može li Novak da se popne na sam vrh?
Kurir pre 38 minutajoš 30 povezanih