Povezane vesti
Najzgodnija učesnica Survivora priznala: Muž me trpi samo zbog dece
Nova 20.07.2022
Učesnica italijanskog Survivora priznala kako funkcioniše njen brak. Jovana je udata za fudbalera Filipa Đorđevića, a odgovarajući na pitanja pratilaca na Insatgramu, otkrila je kako funkcionišu u braku. „Obožavam sve vezano za njega. On kod… »
Muž kod mene Ne voli ništa, ali me trpi zbog dece! Najvrelija žena fudbalera iskreno o braku, Jovana ovo nikad ne bi…
Kurir 20.07.2022
Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević, udata za fudbalera Filipa Đorđevića, odgovarala je na pitanja pratilaca i iznenadila sve. Naime, pratioce je zanimalo koje osobine Jovana voli kod svog muža. "Obožavam sve vezano za njega. On kod mene ne voli… »
"Muž ništa ne voli kod mene": Žena srpskog fudbalera iznenadila sve: "Suprug me trpi zbog dece"
Blic 20.07.2022
Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević, iznenadila je mnoge objavom na društvenim mrežama. Naime, Jovana Đorđević odgovarala je na pitanja pratilaca, a jedno joj je posebno privuklo pažnju. - Koje osobine najviše voliš, odnosno… »
Vesti dana »
BLOG Apokalipsa u LA: Vatrogasci se muče sa najmanje tri ogromna požara, Pentagon šalje vojsku, čuveni Sanset Bulevar u ruševinama
Nova pre 2 satajoš 71 povezana