Povezane vesti
Slavnoj glumici deo mozga ne funkcioniše: Živi s velikim nedostatkom! Posle operacije sam vrištala od bola, nisam mogla da…
Kurir 20.07.2022
Poznata engleska glumica, zvezda serije " Igra prestola", Emilija Klark, otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon operacija kojima se podvrgnula zbog dve aneurizme. - Količina mog mozga koja više nije upotrebljiva... neverovatno je da mogu da govorim… »
Tražila sam da me puste da umrem! Zvezda "Igre prestola" otkrila da joj fali Deo mozga - "Čudo je što mogu da govorim"
Mondo 20.07.2022
Zvezda kultne serije "Igra prestola" otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon teškog oblika moždanog udara, te da je čudo što uopšte može da govori. Zvezda kultne serije "Igra prestola" otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon teškog oblika… »
Vesti dana »
Danas bez nastave na Filozofskom: VJT se uključilo u istragu o smrti devojke, UKP ušao u zgradu fakulteta UKP ušao u zgradu fakulteta
Danas pre 9 minutajoš 79 povezanih
Šta se krije iza objave Trampa da „pauzira napade na iranske energetske objekte“ na 10 dana?
Danas pre 4 minutajoš 72 povezane
(Video) Ima povređenih! Nevreme napravilo haos u Zagrebu, nižu se SMS poruke upozorenja: Škole zatvorene, sneg paralisao region, Srbija u pripravnosti
Blic pre 9 minutajoš 29 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 41 povezana
Mine, rakete i kilometri obale: Zašto Iran ima prednost u Ormuskom moreuzu
Pravda pre 44 minutajoš 27 povezanih