Povezane vesti
Slavnoj glumici deo mozga ne funkcioniše: Živi s velikim nedostatkom! Posle operacije sam vrištala od bola, nisam mogla da…
Kurir 20.07.2022
Poznata engleska glumica, zvezda serije " Igra prestola", Emilija Klark, otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon operacija kojima se podvrgnula zbog dve aneurizme. - Količina mog mozga koja više nije upotrebljiva... neverovatno je da mogu da govorim… »
Tražila sam da me puste da umrem! Zvezda "Igre prestola" otkrila da joj fali Deo mozga - "Čudo je što mogu da govorim"
Mondo 20.07.2022
Zvezda kultne serije "Igra prestola" otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon teškog oblika moždanog udara, te da je čudo što uopšte može da govori. Zvezda kultne serije "Igra prestola" otkrila je da joj nedostaje deo mozga nakon teškog oblika… »
Vesti dana »
Verica Milanović (SRCE): Predloženim izmenama pravosudnih zakona vlast želi da ukine sudstvo kao granu vlasti
Glas Šumadije pre 24 minutajoš 31 povezana
Ukinuta vanredna situacija u opštini u Srbiji: Reka Lim napravila haos u gradu, prošla opasnost od poplava
Mondo pre 54 minutajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Da li je 14. januar crveno slovo u kalendaru? Ovo nikako ne smete da radite na Mali Božić, jer će vas terati baksuz cele godine.
Kurir pre 15 minutajoš 45 povezanih
Predsednik Srbije čestitao praznik Srpska trobojka leprša na jednoj od najvećih svetskih građevina! Vučić: Slavlje delimo sa prijateljima
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih