Повезане вести
Бајага после развода започео реновирање куће на Сењаку: Мајстори ћуте, а комшије у шоку - "Били су баш складан пар"
Мондо 20.07.2022
Након развода од супруге Емилије, прослављени музичар Момчило Бајагић Бајага одлучио је да почне са реновирањем своје куће на Сењаку. Након развода од супруге Емилије, прослављени музичар Момчило Бајагић Бајага одлучио је да… »
Корона погурала разводе: Српски глумац ставио тачку на брак после 16 година, а његов колега после неколико деценија - све…
Блиц 20.07.2022
Последње две године су биле ударне када се ради о љубавним краховима на естрадној сцени, од глумаца који су били заједно пет деценија, до водитеља који је потпуно изненадио. Протекле две године доста су утицале на цео свет… »
Ево на шта Бајага даје велике паре после развода: Комшије проговориле: "у јануару је започео све, ускоро ће бити готово"
Блиц 19.07.2022
Након развода од супруге Емилије, прослављени музичар Момчило Бајагић Бајага одлучио је да почне са реновирањем своје куће на Сењаку. Вест да се пар развео после три деценије заједничког живота шокирала је јавност. Рокер је о… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 0 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 15 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана