Повезане вести

"Милица ме иритира": Нови рат на естради! Певачица ударила на Павловићеву: "Све ми је претерано, где се купује то…

"Милица ме иритира": Нови рат на естради! Певачица ударила на Павловићеву: "Све ми је претерано, где се купује то…

Блиц 20.07.2022
Певачица Весна Ђогани, оплела је по Милици Павловић, те навела да је она једна од колегиница која је највише иритира на естради. - Ја ћу рећи једно непопуларно мишљење. Мене јако иритра, притом, ништа лично - Милица Павловић… »
Нервира ме Милица Павловић! Певачица шокирала у емисији - "Супер је она, али... има још једна што ми иде на живце!"

Нервира ме Милица Павловић! Певачица шокирала у емисији - "Супер је она, али... има још једна што ми иде на живце!"

Мондо 20.07.2022
Весна Ђогани без длаке на језику у емисији "Контра шоу" на Курир телевизији. Весна Ђогани без длаке на језику у емисији "Контра шоу" на Курир телевизији Весна Ђогани гостовала је у емисији са супругом Ђолетом Ђоганијем, где је… »
Весна Ђогани оплела по колегиници: Милица Павловић ме много иритира

Весна Ђогани оплела по колегиници: Милица Павловић ме много иритира

Нова 20.07.2022
Певачица је током једног гостовања искрено говорила о томе која колегиница јој није симпатична. Весна и Ђоле Ђогани гостовали су заједно у једној емисији, а она је добила питање о томе која колегница је нервира до те мере да… »

Вести дана »