Povezane vesti
Dvadeset sedam godina od Vučićeve poruke sa skupštinske govornice „Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana“…
Danas 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije… »
Godišnjica najskandaloznijeg Vučićevog govora
Nova 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije… »
Vesti dana »

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 5 satijoš 8 povezanih

Protest završen bez najave sledećeg: Koji je plan studenata posle njihovog najmasovnijeg protesta: "Svi su zadovoljni masovnošću, ali šta dalje?"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Tramp naredio napade na pobunjenike u Jemenu koje podržava Iran, Huti prijavili devet poginulih
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane