Povezane vesti
Dvadeset sedam godina od Vučićeve poruke sa skupštinske govornice „Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana“ (VIDEO)…
Danas 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra… »
Godišnjica najskandaloznijeg Vučićevog govora
Nova 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije Aleksandr… »
Vesti dana »
(Radarski snimci) Ledena masa se širi! Sve je počelo u tačno 5 jutros: Evo kako će se nevreme kretati iz sata u sat, skoro cela mapa Srbije u istoj boji
Blic pre 33 minutajoš 6 povezanih
Bivši ministar koristio državni novac za putovanja sa porodicom. Otkriveno zašto je uhapšen Milutin Simović: prebačen u spuški zatvor
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Zelenski: Kina pomaže Rusiji u udarima na energetski sektor; FSB: Sprečen teroristički napad u Sibiru
RTS pre 48 minutajoš 1 povezana