Povezane vesti
Dvadeset sedam godina od Vučićeve poruke sa skupštinske govornice „Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana“ (VIDEO)…
Danas 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra… »
Godišnjica najskandaloznijeg Vučićevog govora
Nova 20.07.2022
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, reči su aktuelnog predsednika Srbije Aleksandr… »
Vesti dana »
Požar u Industrijskoj zoni u Novom Sadu - gori magacin kurirske službe, dve osobe povređene
N1 Info pre 8 minutajoš 23 povezane
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije, na dnevnom redu i rebalans budžeta
NIN pre 13 minutajoš 15 povezanih
Danas veoma toplo, ali stiže osveženje: Ovo su tačni datumi, a evo kakvo nas vreme očekuje u septembru
Dnevnik pre 23 minutajoš 16 povezanih
Požari prete Srbiji, ali samo svaki deseti građanin ima osiguranje - koje su posledice?
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 11 povezanih
Deca povređena u saobraćajnoj nesreći u Kraljevu prebačena u Tiršovu - devojčica (5) u kritičnom stanju
N1 Info pre 3 minutajoš 6 povezanih