Povezane vesti
Srpska doktorka tvrdi: Moj suprug hrvatski konzul me zlostavlja usred Srbije, prijavljivala sam ga ali sve je zataškano
Kurir 20.07.2022
Nasilje trpim odavno, od rođenja prvog deteta, ali pre 30. novembra 2021. se nisam usudila da prijavim. To su činile komšije. Prećutala sam više puta jer me je Hrvoje molio da ga ne prijavljujem, pošto će izgubiti titulu, zvanje, status. Obećavao je da… »
„Moj suprug, hrvatski konzul, me zlostavlja usred Srbije i ne smeju mu ništa“
Nova 20.07.2022
Nasilje trpim odavno, od rođenja prvog deteta, ali pre 30. novembra 2021. se nisam usudila da prijavim. To su činile komšije. Prećutala sam više puta jer me je Hrvoje molio da ga ne prijavljujem, pošto će izgubiti titulu, zvanje, status. Obećavao je da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih

Ana Brnabić: Trenutno ceo svet i Evropa gledaju u uspehe koje je Srbija postigla u poslednjoj deceniji
Pravda pre 9 minutajoš 16 povezanih

„Tokom prvog mandata izazvao je podsmehe, sad mu se više niko ne smeje“: Tramp danas pred govornicom UN, počinje „opšta debata“ u Njujorku
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Paracetamol i autizam: Da li je bezbedno uzimati ga tokom trudnoće
BBC News pre 24 minutajoš 17 povezanih

Premijerka Danske: Incident s dronovima na aerodromu 'ozbiljan napad' na ključnu infrastrukturu
Slobodna Evropa pre 54 minutajoš 16 povezanih