Povezane vesti

Nikolina Pišek zaboravila na probleme! Udovica Vidoja Ristovića obukla crvenu haljinu, pa poslala snažnu poruku! (foto)

Nikolina Pišek zaboravila na probleme! Udovica Vidoja Ristovića obukla crvenu haljinu, pa poslala snažnu poruku! (foto)

Kurir 20.07.2022
Rat udovice Vidoja Ristovića, Nikoline Pišek i njegovog oca Miše Grofa, ne jenjava, ali je voditeljka rešila da okrene novi list. Sve je počelo posle Vidojeve smrti, a njih dvoje nikako ne mogu da se slože. I dok se dešava opšti haos u ovoj… »
"Vrag neka me nosi": Nikolina Pišek obukla crveno pa poslala neočekivanu poruku: "Ovih dana kažu da izgledam umorno"

"Vrag neka me nosi": Nikolina Pišek obukla crveno pa poslala neočekivanu poruku: "Ovih dana kažu da izgledam umorno"

Blic 20.07.2022
Nikolina Pišek od smrti muža prolazi kroz pravi pakao. Nako što je ostala bez bračnog partnera, morala je i da se bori protiv svekra oko imovine. Rat među Nikolinom Pišek i Mišom Grofom ne jenjava, pa tako on često za medije govori loše stvari o… »
Nasmejana Nikolina Pišek: „Svi mi govore da izgledam umorno…“ (FOTO)

Nasmejana Nikolina Pišek: „Svi mi govore da izgledam umorno…“ (FOTO)

Nova 20.07.2022
Nekadašnja voditeljka se oglasila na Instagramu i poslala zanimljivu poruku. Pišekova je ovih dana aktivna na pomenutoj popularnoj društvenoj mreži, a sada je objavila nekoliko fotografija i citat Đorđa Balaševića. Nikolina je sa pratiocima… »

Vesti dana »