Повезане вести

Николина Пишек заборавила на проблеме! Удовица Видоја Ристовића обукла црвену хаљину, па послала снажну поруку! (фото)

Николина Пишек заборавила на проблеме! Удовица Видоја Ристовића обукла црвену хаљину, па послала снажну поруку! (фото)

Курир 20.07.2022
Рат удовице Видоја Ристовића, Николине Пишек и његовог оца Мише Грофа, не јењава, али је водитељка решила да окрене нови лист. Све је почело после Видојеве смрти, а њих двоје никако не могу да се сложе. И док се дешава општи… »
"Враг нека ме носи": Николина Пишек обукла црвено па послала неочекивану поруку: "Ових дана кажу да изгледам уморно"

"Враг нека ме носи": Николина Пишек обукла црвено па послала неочекивану поруку: "Ових дана кажу да изгледам уморно"

Блиц 20.07.2022
Николина Пишек од смрти мужа пролази кроз прави пакао. Нако што је остала без брачног партнера, морала је и да се бори против свекра око имовине. Рат међу Николином Пишек и Мишом Грофом не јењава, па тако он често за медије… »
Насмејана Николина Пишек: „Сви ми говоре да изгледам уморно…“ (ФОТО)

Насмејана Николина Пишек: „Сви ми говоре да изгледам уморно…“ (ФОТО)

Нова 20.07.2022
Некадашња водитељка се огласила на Инстаграму и послала занимљиву поруку. Пишекова је ових дана активна на поменутој популарној друштвеној мрежи, а сада је објавила неколико фотографија и цитат Ђорђа Балашевића. Николина је са… »

Вести дана »