Повезане вести

Биковић о родитељима који су се два пута разводили: „Они су цртани филм“

Биковић о родитељима који су се два пута разводили: „Они су цртани филм“

Нова 20.07.2022
Глумац је више пута истицао колико везан за своје родитеље, али брата игумана Михаила Биковића. Милош Биковић често је тема због својих филмских достигнућа, али ретко говори о својој породици. Мало је познато да су се његови… »
Кад сам се родио, били су разведени други пут: Биковић проговорио о родитељима - "Ма, они су цртани филм"

Кад сам се родио, били су разведени други пут: Биковић проговорио о родитељима - "Ма, они су цртани филм"

Мондо 20.07.2022
Српски глумац открио детаље из приватног живота. Српски глумац открио детаље из приватног живота Глумац Милош Биковић гостовао је у једној емисији на хрватској телевизији, где је, између осталог, говорио и о својој породици… »
"Кад сам се родио, били су разведени други пут": Милош Биковић проговорио о брату који се замонашио и родитељима: "То је…

"Кад сам се родио, били су разведени други пут": Милош Биковић проговорио о брату који се замонашио и родитељима: "То је…

Блиц 20.07.2022
Један од најпознатијих српских глумаца, Милош Биковић гостујући у једној емсији у Хрватској, говорио је о свом рођеном старијем брату Миахилу, који је игуман у манастиру и родитељима који су се два пута венчавали и два пута… »

Вести дана »