Povezane vesti
‘Tomašević me je namerno udario’: Varda progovorio o čuvenom incidentu – ‘Da sam zakasnio u bolnicu – ne bih preživeo’ (video)…
Hot sport 20.07.2022
Bivši as se prisetio perioda u crno-belom dresu. Ratko Varda za sobom ima bogatu karijeru, ali kako je svaki početak težak, njegov put u Partizanu, obeležila je neprijatnost. Kada je 1995. godine započeo svoj put u crno-belom taboru, isti nije bio lak… »
Tri godine su me maltretirali u Partizanu, a onda sam se pobio s njima "Da sam zakasnio u bolnicu - ne bih preživeo!"
Mondo 20.07.2022
Ratko Varda otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz karijere, prvenstvo iz dana u Partizanu. Ratko Varda otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz karijere, prvenstvo iz dana u Partizanu. Poznati košarkaš Ratko Varda završio je igračku karijeru još… »
„Da sam došao pola sata kasnije, ne bih preživeo“: Ispovest Varde o udarcu
Nova 20.07.2022
U karijeri dugoj 22 godine pregrmeo je sve i svašta, video je čitavu Evropu, bio u NBA, a sada se prisetio nekih ključnih momenata. Ratko Varda je počeo 1995. godine kao golobradi klinac u Partizanu (upravo će mu brada tokom sledećih decenija postati… »
Vesti dana »

Putin: Sukob u Ukrajini se ne bi ni desio da je Tramp bio predsednik SAD
Danas pre 13 minutajoš 29 povezanih

Maskirana lica demolirala kafić kod Gornjeg Milanovca, vlasnik tvrdi da su prebili radnicu: "Motiv je politički"
Novi magazin pre 2 satajoš 4 povezane

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 58 minutajoš 18 povezanih

Zelenski posle dugog telefonskog razgovora sa Trampom najavio odlazak u Vašington u ponedeljak
Beta pre 53 minutajoš 71 povezana

Subota donosi visoke temperature, u nedelju stiže osveženje
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana