Повезане вести
‘Томашевић ме је намерно ударио’: Варда проговорио о чувеном инциденту – ‘Да сам закаснио у болницу – не бих преживео’ (видео)…
Хот спорт 20.07.2022
Бивши ас се присетио периода у црно-белом дресу. Ратко Варда за собом има богату каријеру, али како је сваки почетак тежак, његов пут у Партизану, обележила је непријатност. Када је 1995. године започео свој пут у црно-белом… »
Три године су ме малтретирали у Партизану, а онда сам се побио с њима "Да сам закаснио у болницу - не бих преживео!"
Мондо 20.07.2022
Ратко Варда открио је неке до сада непознате детаље из каријере, првенство из дана у Партизану. Ратко Варда открио је неке до сада непознате детаље из каријере, првенство из дана у Партизану. Познати кошаркаш Ратко Варда… »
„Да сам дошао пола сата касније, не бих преживео“: Исповест Варде о ударцу
Нова 20.07.2022
У каријери дугој 22 године прегрмео је све и свашта, видео је читаву Европу, био у НБА, а сада се присетио неких кључних момената. Ратко Варда је почео 1995. године као голобради клинац у Партизану (управо ће му брада током… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних
Откривен мотив пуцњаве у Обреновцу! Ево зашто је Александар потегао пиштољ на Петра и Филипа
Курир пре 38 минутајош 28 повезаних
Обрадовић пред Партизан: Трилинг спреман за меч, али трилинг и пропушта дерби
Данас пре 37 минутајош 90 повезаних