Povezane vesti

‘Tomašević me je namerno udario’: Varda progovorio o čuvenom incidentu – ‘Da sam zakasnio u bolnicu – ne bih…

‘Tomašević me je namerno udario’: Varda progovorio o čuvenom incidentu – ‘Da sam zakasnio u bolnicu – ne bih…

Hot sport 20.07.2022
Bivši as se prisetio perioda u crno-belom dresu. Ratko Varda za sobom ima bogatu karijeru, ali kako je svaki početak težak, njegov put u Partizanu, obeležila je neprijatnost. Kada je 1995. godine započeo svoj put u crno-belom taboru, isti nije bio… »
Tri godine su me maltretirali u Partizanu, a onda sam se pobio s njima "Da sam zakasnio u bolnicu - ne bih preživeo!"

Tri godine su me maltretirali u Partizanu, a onda sam se pobio s njima "Da sam zakasnio u bolnicu - ne bih preživeo!"

Mondo 20.07.2022
Ratko Varda otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz karijere, prvenstvo iz dana u Partizanu. Ratko Varda otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz karijere, prvenstvo iz dana u Partizanu. Poznati košarkaš Ratko Varda završio je igračku karijeru… »
„Da sam došao pola sata kasnije, ne bih preživeo“: Ispovest Varde o udarcu

„Da sam došao pola sata kasnije, ne bih preživeo“: Ispovest Varde o udarcu

Nova 20.07.2022
U karijeri dugoj 22 godine pregrmeo je sve i svašta, video je čitavu Evropu, bio u NBA, a sada se prisetio nekih ključnih momenata. Ratko Varda je počeo 1995. godine kao golobradi klinac u Partizanu (upravo će mu brada tokom sledećih decenija… »

Vesti dana »