Повезане вести
Новицки: Сад не могу ни да играм фудбал са децом
Спортски журнал 20.07.2022
Исцрпљујуће 22 сезоне НБА лиге оставиле последице на здравље најбољег немачког кошаркаша свих времена. Пуно примера потврђује да професионални спорт оставља последице на здравље, посебно врхунских асова који су изложени… »
Кошарка му је нанела озбиљне проблеме, Новицки искрен: ‘Мислио сам да ћу моћи да играм фудбал са децом – Не могу играти ни…
Хот спорт 20.07.2022
Озбиљне проблеме има! Прослављени немачки кошаркаш и један од најбољих НБА играча из Европе свих времена – Дирк Новицки, сматра да је каријеру морао да заврши раније. ‘Непрестано размишљам и мислим да те последње две године… »
Нисам на време завршио каријеру и САД се једва крећем! Болна исповест једног од највећих - "Није било вредно..."
Мондо 20.07.2022
Дирк Новицки сматра да је погрешио што се није пензионисао када је схватио да га тело издаје, него је ишао преко границе бола. Дирк Новицки сматра да је погрешио што се није пензионисао када је схватио да га тело издаје, него је… »
Новицки запрепастио: Скоро да сам непокретан, нису ми требале задње 2 сезоне
Нова 20.07.2022
Један је од најбољих европских играча свих времена и даље један од ретких који има МВП титулу и шампионски прстен НБА лиге, али сва та одрицања и жртве оставиле су последице на његовом телу. Дирк Новицки је каријеру почео… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 16 минутајош 27 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 7 сатијош 8 повезаних
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 3 сатајош 28 повезаних