Povezane vesti

Novicki: Sad ne mogu ni da igram fudbal sa decom

Novicki: Sad ne mogu ni da igram fudbal sa decom

Sportski žurnal 20.07.2022
Iscrpljujuće 22 sezone NBA lige ostavile posledice na zdravlje najboljeg nemačkog košarkaša svih vremena. Puno primera potvrđuje da profesionalni sport ostavlja posledice na zdravlje, posebno vrhunskih asova koji su izloženi najvećim naporima… »
Košarka mu je nanela ozbiljne probleme, Novicki iskren: ‘Mislio sam da ću moći da igram fudbal sa decom – Ne mogu igrati…

Košarka mu je nanela ozbiljne probleme, Novicki iskren: ‘Mislio sam da ću moći da igram fudbal sa decom – Ne mogu igrati…

Hot sport 20.07.2022
Ozbiljne probleme ima! Proslavljeni nemački košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača iz Evrope svih vremena – Dirk Novicki, smatra da je karijeru morao da završi ranije. ‘Neprestano razmišljam i mislim da te poslednje dve godine u NBA ligi nisu… »
Nisam na vreme završio karijeru i SAD se jedva krećem! Bolna ispovest jednog od najvećih - "Nije bilo vredno..."

Nisam na vreme završio karijeru i SAD se jedva krećem! Bolna ispovest jednog od najvećih - "Nije bilo vredno..."

Mondo 20.07.2022
Dirk Novicki smatra da je pogrešio što se nije penzionisao kada je shvatio da ga telo izdaje, nego je išao preko granice bola. Dirk Novicki smatra da je pogrešio što se nije penzionisao kada je shvatio da ga telo izdaje, nego je išao preko granice… »
Novicki zaprepastio: Skoro da sam nepokretan, nisu mi trebale zadnje 2 sezone

Novicki zaprepastio: Skoro da sam nepokretan, nisu mi trebale zadnje 2 sezone

Nova 20.07.2022
Jedan je od najboljih evropskih igrača svih vremena i dalje jedan od retkih koji ima MVP titulu i šampionski prsten NBA lige, ali sva ta odricanja i žrtve ostavile su posledice na njegovom telu. Dirk Novicki je karijeru počeo daleke 1994. godine, a… »

Vesti dana »