Povezane vesti
"Asta la vista, bejbi": Džonson poslednji put odgovarao poslanicima: Misija je u velikoj meri ispunjena (video)
Blic 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". - Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
Džonson nakon obraćanja parlamentu: "Asta la vista, bejbi"
Euronews 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". "Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
„Hasta la vista“: Džonsonov oproštaj od britanskih poslanika
Nova 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
"Asta la vista, bejbi": Boris Džonson se na nesvakidašnji način oprostio od poslanika
Telegraf 20.07.2022
Džonson imao i poruku za svog naslednika. Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica (12) koja je nestala u Beogradu. Oglasio se MUP: Vratila se sama kući
Blic pre 4 satijoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je prethodna vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana