Povezane vesti
"Asta la vista, bejbi": Džonson poslednji put odgovarao poslanicima: Misija je u velikoj meri ispunjena (video)
Blic 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". - Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
Džonson nakon obraćanja parlamentu: "Asta la vista, bejbi"
Euronews 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". "Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
„Hasta la vista“: Džonsonov oproštaj od britanskih poslanika
Nova 20.07.2022
Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator". Pomogli smo, pomogao sam i ja, da… »
"Asta la vista, bejbi": Boris Džonson se na nesvakidašnji način oprostio od poslanika
Telegraf 20.07.2022
Džonson imao i poruku za svog naslednika. Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 60 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 56 minutajoš 127 povezanih

Škaljarac uhapšen u Parizu, sumnjiči se za ubistvo pripadnika Kavačkog klana
Radio 021 pre 47 minutajoš 22 povezane

Gužve na Novom Beogradu, vozila se polako kreću zbog pripreme za vojnu paradu (foto)
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih