Povezane vesti
"Spasavao sam vozače iz zapaljenog auta na autoputu, evo šta je uzrok požara": Miško iz šlep-službe Crne Gore detaljno o…
Blic 20.07.2022
- Spasavao sam dvojicu vozača na novom autoputu. Jednom je izgoreo automobil dok je drugom prokuvao. Obojica su bili u potpunom šoku, ali na sreću niko nije povređen. Zanimljvo, obojica su vozili francuske automobile i obojici je uzrok incidenta… »
Još danas besplatno: Putarina na novom autoputu u Crnoj Gori počinje da se naplaćuje od sutra, evo koliko će da košta
Blic 20.07.2022
Vožnja novim autoputem "Princeza Ksenija" u Crnoj Gori još danas je besplatna pošto će od sutra putarina početi da se naplaćuje i iznosiće tri i po evra za automobile. Podsećanja radi, novi autoput je otvoren 13. jula na deonici Smokovac kod Podgorice -… »
Miško je spašavao zapaljene automobile u Crnoj Gori, evo šta savetuje vozačima
Nova 20.07.2022
"Spašavao sam dvojicu vozača na novom autoputu. Jednom je izgoreo automobil dok je drugom prokuvao. Obojica su bili u potpunom šoku, ali na sreću niko nije povređen. Zanimljvo, obojica su vozili francuske automobile i obojici je uzrok incidenta… »
Automobili na roštilju
Danas 19.07.2022
Svečano je, sa tri godine zakašnjenja, otvoren prvi deo auto-puta Beograd – Bar, koji prolazi kroz Crnu Goru, tačnije deonica Mateševo – Smokovac, dugačka skoro 41 kilometar, „teška“, 809,6 miliona evra, sagradili je Kinezi, a ko drugi. Fale još deonice… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 4 minutajoš 25 povezanih
Haos u Brazilu! Vinisijus optužio Ančelotija za eliminaciju sa Mundijala
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 44 minutajoš 11 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 9 minutajoš 17 povezanih
Fudbal je poseban, ovo se ne viđa: Norvežani pozvali Brazilce da veslaju zajedno, oni se odazvali!
Telegraf pre 4 satijoš 17 povezanih