Повезане вести
Александар Пешић нови фудбалер Црвене звезде
Политика 20.07.2022
Српски фудбалер Александар Пешић представљен је данас у Београду за новог играча Црвене звезде. „Нисам се надао да ћу имати трему као први пут када сам долазио. Драго ми је што сам се вратио кући, доста тога је било и неких… »
Пешић се вратио у Звезду: Много сам се променио, због сина сам узео 72 ВИДЕО
Нова 20.07.2022
Црвено-бели су представили ново појачање. Црвена звезда је довела још једно појачање у нападу, а то је Александар Пешић који је већ једном носио дрес шампиона Србије (2017/2018). Нападач је потписао трогодишњи уговор и… »
Самоуверени Пешић: У најбољим сам годинама
Данас 20.07.2022
Повратник у напад Црвене звезде има велика очекивања и од тима и од себе. Александар Пешић први пут је дрес Црвене звезде задужио 2017. године, када ју је тренирао Владан Милојевић, а овог лета га је опет обукао и ставио се на… »
Пешић: Сада сам бољи у односу на први мандат
Н1 Инфо 20.07.2022
Црвена звезда представила је Александра Пешића као своје ново појачање овога лета. Нападачу ће ово бити други мандат у Љутице Богдана, с обзирон да је у сезони 2017/18 већ носио црвено-бели дрес. „Нисам се надао да ћу имати… »
Пешић: Сада сам бољи у односу на први мандат
Спорт клуб 20.07.2022
Црвена звезда представила је Александра Пешића као своје ново појачање овога лета. Нападачу ће ово бити други мандат у Љутице Богдана, с обзирон да је у сезони 2017/18 већ носио црвено-бели дрес. „Нисам се надао да ћу имати… »
Пешић представљен: ‘Привилегија је играти за Црвену звезду!’
Хот спорт 20.07.2022
Вратио се! Александар Пешић званично је представљен као нови-стари нападач Црвене звезде, а по повратку на стадион ‘Рајко Митић’ задужио је дрес са бројем 72. ‘Нисам се надао да ћу имати трему као први пут када сам долазио… »
Вести дана »
Вучић стигао у Пекинг - почиње вишедневна званична посета Кини током које ће се састати са Си Ђинпингом
РТС пре 8 минутајош 1 повезана
Велики студентски протест на Славији у Београду, инциденти по завршетку
BBC News пре 6 сатијош 1 повезана
Кад и где можете да гледате први меч Новака Ђоковића на Ролан Гаросу?
Данас пре 8 сатијош 3 повезане