Povezane vesti
Emina Jahović iskreno o porodici i razvodu: Sudbina moje dece nije laka
Nova 20.07.2022
Pevačica se 2018. godine razvela od dugogodišnjeg supruga Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina Jamana i Javuza. Emina je više puta isticala da su joj deca prioritet u životu i da su njeni naslednici teško podneli rastanak roditelja. „Nije lako… »
"Moja deca nemaju laku sudbinu": Emina Jahović ogolela dušu, progovorila o teškim trenucima i Mustafi: "On mora da preuzme…
Blic 20.07.2022
Emina Jahović slobodna je žena od 2018. godine kada se razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina Jamana i Javuza. Emina je ranije pričala da je imala problema oko alimentacije i obaveza prema deci, koje su sve spale na nju. Kako tvrdi, sudski… »
Vaspitavam sinove da izvuku pouku iz neprijatnih faza u životu: Emina Jahović o teškim trenucima, naslednicima i Mustafi!
Kurir 20.07.2022
Pevačica Emina Jahović uprkos teškim momentima, ponosno je prebrodila sve nedaće. Sada je napokon na putu unutrašnjeg mira koji je dugo priželjkivala. - Ovo je moja zrela faza, iskrena. Faza vraćanja sebi, dubokog analiziranja svih odnosa… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih

FOTO MUP o vezi Aleksandra Vučića i Filipa Koraća: Apsolutno netačni navodi Marinike Tepić
Radio 021 pre 16 minutajoš 27 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 9 povezanih

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Novi magazin pre 1 minutjoš 15 povezanih