Povezane vesti
Emina Jahović iskreno o porodici i razvodu: Sudbina moje dece nije laka
Nova 20.07.2022
Pevačica se 2018. godine razvela od dugogodišnjeg supruga Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina Jamana i Javuza. Emina je više puta isticala da su joj deca prioritet u životu i da su njeni naslednici teško podneli rastanak roditelja. „Nije lako… »
"Moja deca nemaju laku sudbinu": Emina Jahović ogolela dušu, progovorila o teškim trenucima i Mustafi: "On mora da preuzme…
Blic 20.07.2022
Emina Jahović slobodna je žena od 2018. godine kada se razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina Jamana i Javuza. Emina je ranije pričala da je imala problema oko alimentacije i obaveza prema deci, koje su sve spale na nju. Kako tvrdi, sudski… »
Vaspitavam sinove da izvuku pouku iz neprijatnih faza u životu: Emina Jahović o teškim trenucima, naslednicima i Mustafi!
Kurir 20.07.2022
Pevačica Emina Jahović uprkos teškim momentima, ponosno je prebrodila sve nedaće. Sada je napokon na putu unutrašnjeg mira koji je dugo priželjkivala. - Ovo je moja zrela faza, iskrena. Faza vraćanja sebi, dubokog analiziranja svih odnosa… »
Vesti dana »

Angelinu Topić milimetri delili od zlata: Pogledajte detalj zbog kog je ostala bez medalje
Mondo pre 44 minutajoš 10 povezanih

U Novom Sadu i Vrbasu Dan žalosti Zastave na pola koplja povodom smrti Vukašina Crnčevića
Dnevnik pre 1 satjoš 6 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 26 minutajoš 2 povezane

Potukli se pijani blokaderi u Sremskoj Mitrovici! Dvojica nasilnika privedena
Kurir pre 5 satijoš 4 povezane