Повезане вести

Шапић: Увек ћу изаћи пред грађане са истином

Шапић: Увек ћу изаћи пред грађане са истином

РТВ 20.07.2022
БЕОГРАД - Питање енергетике ће бити решавано на националном нивоу и сигуран сам да ће наш државни врх и председник који је носилац читаве наше спољне политике успети да обезбеди енергенте за Србију, а по информацијама које имам… »
Шапић поново нападао Горана Весића: У приколици обећавао „куле и градове“

Шапић поново нападао Горана Весића: У приколици обећавао „куле и градове“

Нова 20.07.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић вечерас је гостујући на РТС-у поново напао бившег заменика градоначелника Горана Весића, овај пут због Весићевих обећања током кампање у приградским општинама, попут изградње… »
Шапић: Имамо проблема јер је Весић обећавао људима "куле и градове"

Шапић: Имамо проблема јер је Весић обећавао људима "куле и градове"

Радио 021 20.07.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да проблема има са приградским општинама, јер је бивши заменик градоначелника Београда Горан Весић обећавао људима куле и градове. "Ми сад морамо да тим људима објаснимо… »
Шапић: Проблеми у приградским општинама јер је Весић обећавао „куле и градове“

Шапић: Проблеми у приградским општинама јер је Весић обећавао „куле и градове“

Н1 Инфо 20.07.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да проблема има са приградским општинама, јер је бивши заменик градоначелника Београда Горан Весић обећавао људима куле и градове. "Ми сад морамо да тим људима објаснимо да је… »
Шапић: Морамо искрено да кажемо људима шта може да се уради, било је бесмислених пројеката

Шапић: Морамо искрено да кажемо људима шта може да се уради, било је бесмислених пројеката

РТС 20.07.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић каже за РТС да ће пред јесен изаћи са Планом стабилизације града Београда. Каже да стање у градској управи и предузећима није лоше, али и да је порасла задуженост града, иако је буџет… »

Вести дана »