Povezane vesti
Šapić: Uvek ću izaći pred građane sa istinom
RTV 20.07.2022
BEOGRAD - Pitanje energetike će biti rešavano na nacionalnom nivou i siguran sam da će naš državni vrh i predsednik koji je nosilac čitave naše spoljne politike uspeti da obezbedi energente za Srbiju, a po informacijama koje imam tako će i biti… »
Šapić ponovo napadao Gorana Vesića: U prikolici obećavao „kule i gradove“
Nova 20.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić večeras je gostujući na RTS-u ponovo napao bivšeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, ovaj put zbog Vesićevih obećanja tokom kampanje u prigradskim opštinama, poput izgradnje kanalizacije i puteva… »
Šapić: Imamo problema jer je Vesić obećavao ljudima "kule i gradove"
Radio 021 20.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da problema ima sa prigradskim opštinama, jer je bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obećavao ljudima kule i gradove. "Mi sad moramo da tim ljudima objasnimo da je trenutno… »
Šapić: Problemi u prigradskim opštinama jer je Vesić obećavao „kule i gradove“
N1 Info 20.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da problema ima sa prigradskim opštinama, jer je bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obećavao ljudima kule i gradove. "Mi sad moramo da tim ljudima objasnimo da je trenutno nemoguće… »
Šapić: Moramo iskreno da kažemo ljudima šta može da se uradi, bilo je besmislenih projekata
RTS 20.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kaže za RTS da će pred jesen izaći sa Planom stabilizacije grada Beograda. Kaže da stanje u gradskoj upravi i preduzećima nije loše, ali i da je porasla zaduženost grada, iako je budžet duplo veći. Bilo… »
Vesti dana »
Nikad veća ludnica na tabeli Evrolige: Evo kako sada stoje Crvena zvezda i Partizan, večiti derbi promenio mnogo toga
Nova pre 49 minutajoš 15 povezanih
(VIDEO) Srušio se, pa eksplodirao mali avion blizu šoping mola u SAD
N1 Info pre 3 minutajoš 8 povezanih
Temperatura pada, od sutra i mraz! Alarm upaljen u 4 dela Srbije, evo šta nas čeka narednih dana
Kurir pre 56 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane