Повезане вести

Ивана отишла у Америку по нову медаљу! Српкиња спремна и гладна успеха: Већ сам побеђивала тамо, имам велике апетите!

Ивана отишла у Америку по нову медаљу! Српкиња спремна и гладна успеха: Већ сам побеђивала тамо, имам велике апетите!

Мондо 21.07.2022
Ивана Вулета и Милица Гардашевић отпутовале су у Орегон на Светско првенство у атлетици. Ивана Вулета и Милица Гардашевић отпутовале су у Орегон на Светско првенство у атлетици. Ивана Вулета (32) жели нову медаљу! Отпутовала је… »
Ближи се светско првенство у Орегону: Ивана и Милица бране част Србије!

Ближи се светско првенство у Орегону: Ивана и Милица бране част Србије!

Хот спорт 21.07.2022
Светска смотра најбољих атлетичара света по други пут отворила је врата у 2022. години. Након шампионата у дворани које је одржано у Београду марта месеца, ново окупљање такмичарског крема „краљице спортова“, овај пут на… »
Ивана и Милица на путу за Орегон

Спорт клуб 21.07.2022
Светска смотра најбољих атлетичара света по други пут отворила је врата у 2022. години. Након шампионата у дворани које је одржано у Београду марта месеца, ново окупљање такмичарског крема „краљице спортова“, овај пут на… »
Ивана и Милица отпутовале за САД, Вулета жели нову светску титулу

Ивана и Милица отпутовале за САД, Вулета жели нову светску титулу

Нова 21.07.2022
Ивана Вулета и Милица Гардашевић наши адути у Јуџину

Ивана Вулета и Милица Гардашевић наши адути у Јуџину

Спортски журнал 21.07.2022
Наша најбоља атлетичарка задовољна формом пред такмичење на Светском првенству у Америци. Част Србије на Светском првенству у Јуџину браниће и Ивана Вулета наша најбоља атлетичарка у историји, актуелна шампионка света у… »

ИндексОнлине 21.07.2022

Вести дана »