Povezane vesti
Penzionisani načelnik MUP o hvatanju serijskog ubice: Kako smo otkrili Pluta
Nova 21.07.2022
"Avgusta 2004. godine imenovan sam za načelnika odeljenja unutrašnjih poslova u Aleksincu ubrzo potom došlo je do zločina koji je obeležio moju profesionalnu karijeru dugu 33 godine. Rukovodio sam potragom za ubicom tada dvadesetpetogodišnje Jasmine… »
Kako smo otkrili Silva Pluta: Bivši načelnik aleksinačke policije prvi put o potrazi za serijskim ubicom
Telegraf 21.07.2022
- I dan danas žalim što nisam imao priliku da pogledam u oči Silva Pluta i da pokušam da saznam zašto je na tako divljački način usmrtio tu mladu i lepu devojku, kaže Milić. - Avgusta 2004. godine imenovan sam za načelnika odeljenja unutrašnjih… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 3 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 38 minutajoš 26 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i oko 100 povređenih
Insajder pre 3 minutajoš 197 povezanih

Srpski basketaši pobedili Holandiju i osvojili Kup šampiona
Sportski žurnal pre 55 minutajoš 22 povezane