Повезане вести

Јована Јеремић се огласила из болнице! Све забринула - "Идем да радим анализе! Морам себе да ставим на прво место"

Јована Јеремић се огласила из болнице! Све забринула - "Идем да радим анализе! Морам себе да ставим на прво место"

Мондо 21.07.2022
Водитељка јутарњег програма забринула је фанове када је објавила слику с медицинским особљем једне болнице. Водитељка јутарњег програма забринула је фанове када је објавила слику с медицинским особљем једне болнице. Јована… »
Забринула фанове: Јована Јеремић завршила у болници, ево како се сада осећа (фото)

Забринула фанове: Јована Јеремић завршила у болници, ево како се сада осећа (фото)

Свет & Скандал 21.07.2022
Здравље Јоване Јеремић забринуло домаћу јавност Јована Јеремић забринула је фанове најновијом фотографијом на Инстаграму. Наиме, водитељка је објавила слику из болнице, а многи су се питали шта се заправо догодило. Будући да је… »
Јована Јеремић завршила у болници! Водитељка се огласила и открила о чему је реч: Престрављена сам, баш сам се потресла...…

Јована Јеремић завршила у болници! Водитељка се огласила и открила о чему је реч: Престрављена сам, баш сам се потресла...…

Курир 21.07.2022
Водитељка Јована Јеремић данас је забринула своје пратиоце када је објавила фотографију са медицинским особљем и открила да су јој много помогли у превазилажењу здравственог проблема с којим се сусрела. Јована је одмах открила… »

Вести дана »