Povezane vesti
Ako Leskovčani skupe 20.000 evra za Karleušu da ne peva, gradonačelnik će dati duplo, ali u humanitarne svrhe
Južne vesti 21.07.2022
Nakon što su iz ”Pokreta za Leskovac” javno pozvali sugrađane da zajedno sakupe novac i plate ceo honorar od 20.000 evra Jeleni Karleuši samo da ne bi pevala na Roštiljijadi, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da bi voleo da se taj… »
Cvetanović o negodovanju opozicije oko nastupa Jelene Karleuše: Žena zna da peva, koliko oni sakupe novca ja ću dati duplo…
Jugmedia 21.07.2022
Jelena Karleuša je gospođa koja je podržavala Čedu Jovanovića, ali ona žena peva i kakve to veze ima sa politikom. Pa baš bih voleo da sakupe pare, evo ja kažem koliko oni sakupe ja ću dati duplo više, ali ne da ne dođe Karleuša nego u… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Okupljanja u više delova grada, studenti usmeravaju građane dalje od Pionirskog parka
NIN pre 12 minutajoš 41 povezana

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 12 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 29 minutajoš 21 povezana

Studenti u blokadi objavili: Promenjeno je mesto današnjeg protesta u Beogradu, studenti se distanciraju od Pionirskog parka evo gde se premešta glavno dešavanje
Dnevnik pre 2 satajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih