Povezane vesti
Porodila se zvezda Granda koju je muž prevario s koleginicom! Podelila prvu sliku bebe i jaku poruku - "Snago moja"
Mondo 21.07.2022
Bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Dada Mešaljić se porodila! Bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Dada Mešaljić se porodila! Pevačica Dada Mešaljić koja je od pomenutog takmičenja odustala nakon što je saznala da je u… »
"Uspeli smo, snago moja": Porodila se Zvezda Granda - Muž je prevario sa koleginicom, ona sada poslala snažnu poruku
Blic 21.07.2022
Pevačica Dada Mešaljić se porodila i na svet donela devojčicu. Naime, Dada je na Instagramu podelila prvu fotografiju bebe i oduševila svoje pratioce. - Snago moja, hvala ti za nov i lepši početak. Tvoja mama ti obećava jedno lepo putovanje kroz život… »
Porodila se Zvezda Granda koju je muž prevario sa koleginicom (FOTO)
Nova 21.07.2022
Pevačica Dada Mešaljić se porodila i na svet donela devojčicu. Ona je na Instagramu podelila prvu fotografiju bebe i oduševila svoje pratioce. „Snago moja, hvala ti za nov i lepši početak. Tvoja mama ti obećava jedno lepo putovanje kroz život. Uspeli smo… »
Vesti dana »
Iranski zvaničnici nastoje utišati glasine o zdravstvenom stanju vrhovnog vođe
Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 64 povezane
Bajer Leverkuzen i Arsenal remizirali u prvom meču osmine finala Lige šampiona
Dnevnik pre 3 minutajoš 33 povezane
Sijarto: Evropi prete najveći energetski poremećaji zbog rata u Iranu; Ukrajinski napad na Turski tok ugrožava suverenitet Mađarske
RTV pre 53 minutajoš 94 povezane
SSP najavio krivičnu prijavu protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine zbog izjave o Hrvatima
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih