Povezane vesti
Porodila se zvezda Granda koju je muž prevario s koleginicom! Podelila prvu sliku bebe i jaku poruku - "Snago moja"
Mondo 21.07.2022
Bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Dada Mešaljić se porodila! Bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Dada Mešaljić se porodila! Pevačica Dada Mešaljić koja je od pomenutog takmičenja odustala nakon što je saznala da je u… »
"Uspeli smo, snago moja": Porodila se Zvezda Granda - Muž je prevario sa koleginicom, ona sada poslala snažnu poruku
Blic 21.07.2022
Pevačica Dada Mešaljić se porodila i na svet donela devojčicu. Naime, Dada je na Instagramu podelila prvu fotografiju bebe i oduševila svoje pratioce. - Snago moja, hvala ti za nov i lepši početak. Tvoja mama ti obećava jedno lepo putovanje kroz život… »
Porodila se Zvezda Granda koju je muž prevario sa koleginicom (FOTO)
Nova 21.07.2022
Pevačica Dada Mešaljić se porodila i na svet donela devojčicu. Ona je na Instagramu podelila prvu fotografiju bebe i oduševila svoje pratioce. „Snago moja, hvala ti za nov i lepši početak. Tvoja mama ti obećava jedno lepo putovanje kroz život. Uspeli smo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 62 povezane
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
N1 Info pre 2 satajoš 47 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih