Повезане вести

БАС прихватио споразумни раскид уговора, нова станица готова за пар месеци

БАС прихватио споразумни раскид уговора, нова станица готова за пар месеци

Нова 21.07.2022
Београдска аутобуска станица (БАС) прихватила је наш споразумни раскид уговора, ми ћемо да је преузмемо и завршимо за пар месеци јер мислимо да је то интерес свих Београђана, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић… »
Шапић: Град ће преузети Београдску аутобуску станицу и завршити је за пар месеци

Шапић: Град ће преузети Београдску аутобуску станицу и завршити је за пар месеци

РТС 21.07.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да је Београдска аутобуска станица прихватила споразумни раскид уговора. Ми ћемо да је преузмемо и завршимо за пар месеци јер мислимо да је то интерес свих Београђана, поручио је… »
Шапић: Прихваћен раскид уговора, завршићемо градњу нове аутобуске станице за неколико месеци

Шапић: Прихваћен раскид уговора, завршићемо градњу нове аутобуске станице за неколико месеци

Еуроневс 21.07.2022
Београдска аутобуска станица прихватила је споразумни раскид уговора, ми ћемо да је преузмемо и завршићемо је за неколико месеци, јер мислимо да је то интерес свих Београђана, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић… »
БАС прихватио споразумни раскид уговора, град завршава нову станицу у Блоку 42

БАС прихватио споразумни раскид уговора, град завршава нову станицу у Блоку 42

Н1 Инфо 21.07.2022
Београдска аутобуска станица (БАС) прихватила је наш споразумни раскид уговора, ми ћемо да је преузмемо и завршимо за пар месеци јер мислимо да је то интерес свих Београђана, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић… »

Вести дана »