Povezane vesti
BAS prihvatio sporazumni raskid ugovora, nova stanica gotova za par meseci
Nova 21.07.2022
Beogradska autobuska stanica (BAS) prihvatila je naš sporazumni raskid ugovora, mi ćemo da je preuzmemo i završimo za par meseci jer mislimo da je to interes svih Beograđana, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Kako je saopšteno iz… »
Šapić: Grad će preuzeti Beogradsku autobusku stanicu i završiti je za par meseci
RTS 21.07.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je Beogradska autobuska stanica prihvatila sporazumni raskid ugovora. Mi ćemo da je preuzmemo i završimo za par meseci jer mislimo da je to interes svih Beograđana, poručio je Šapić. Aleksandar… »
Šapić: Prihvaćen raskid ugovora, završićemo gradnju nove autobuske stanice za nekoliko meseci
Euronews 21.07.2022
Beogradska autobuska stanica prihvatila je sporazumni raskid ugovora, mi ćemo da je preuzmemo i završićemo je za nekoliko meseci, jer mislimo da je to interes svih Beograđana, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. On je precizirao da… »
BAS prihvatio sporazumni raskid ugovora, grad završava novu stanicu u Bloku 42
N1 Info 21.07.2022
Beogradska autobuska stanica (BAS) prihvatila je naš sporazumni raskid ugovora, mi ćemo da je preuzmemo i završimo za par meseci jer mislimo da je to interes svih Beograđana, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Kako je saopšteno iz… »
Vesti dana »
Evropski indeksi neujednačeni, Tramp odložio carine Kanadi i Meksiku za mesec dana
Euronews pre 23 minutajoš 26 povezanih
(Foto) jezive fotografije sudara autobusa u Zemunu: Deo vozila smrskan do neprepoznatljivosti: Sumnja se da je ovako došlo do nesreće
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Trampov trgovinski rat – na snazi carine za robu iz Kine, Meksiko i Kanada dobili grejs period
RTS pre 41 minutajoš 18 povezanih
NIS zvanično zatražio odlaganje sankcija, stigla podrška iz Mađarske
Nova pre 41 minutajoš 16 povezanih