Повезане вести

Први човек МИ6 проговорио о Путиновом здрављу, изнео процене како би сукоб могао даље да се одвија

Први човек МИ6 проговорио о Путиновом здрављу, изнео процене како би сукоб могао даље да се одвија

Телеграф 22.07.2022
Први човек МИ6 да би неки успех на бојном пољу био "важан подсетник остатку Европе да се може победити" Русија ће имати великих проблема да одржи своју "војну кампању", а Украјина ће вероватно бити у стању да узврати ударац… »
Русија и Украјина: Очекује се договор о извозу украјинских житарица

Русија и Украјина: Очекује се договор о извозу украјинских житарица

Данас 22.07.2022
Док рат у Украјини траје 149. дана без назнака да би могао да престане у скорије време, зараћене стране би данас у Турској требало да потпишу споразум о безбедним рутама за извоз украјинског жита блокираног у црноморским лукама… »
Шеф МИ6 прогнозирао када ће инвазија на Украјину бити готова: Верујем да ће Русима понестати снаге

Шеф МИ6 прогнозирао када ће инвазија на Украјину бити готова: Верујем да ће Русима понестати снаге

Блиц 22.07.2022
Руска војска ће вероватно имати неки прекид у операцијама у Украјини наредних недеља, чиме ће дати Кијеву одлучујућу прилику да узврати ударац, рекао је данас шеф британске обавештајне службе. Он је у обраћању на безбедносном… »
Процене Лондона и Вашингтона: У Украјини погинуло око 15.000 руских војника

Процене Лондона и Вашингтона: У Украјини погинуло око 15.000 руских војника

Данас 21.07.2022
Око 15.000 руских војника погинуло је у Украјини од почетка рата, процењују америчке и британске обавештајне агенције. Ричард Мур, шеф британске спољне обавештајне службе (МИ6) рекао је данас да је биланс од 15.000 страдалих… »

Вести дана »