Povezane vesti
Bela kuća: Bajdenovi simptomi kovida blagi, stanje se poboljšalo od dijagnoze
Glas Amerike 22.07.2022
Vašington — Simptomi kovida 19 kod predsednika Džoa Bajdena su se poboljašli, saopštio je njegov lekar, dan pošto je Bajden testiran pozitivan na virus. U SAD beleži se novi rast slučajeva zbog veoma zarazne podvrste koronavirusa. Bela kuća je objavila… »
Bajdenov lekar: Simptomi korone kod predsednika poboljšani
Nova 22.07.2022
Simptomi kovida 19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena su se poboljšali, izjavio je danas njegov lekar Kevin O'Konor. Bela kuća je u četvrtak saopštila da je Bajden pozitivan na kovid-19, da ima blage simptome i da će nastaviti da radi, ali u izolaciji… »
Bajdenov lekar: Dobro podnosi lečenje, simptomi kovida ublaženi
Euronews 22.07.2022
Simptomi kovida 19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena su se poboljšali, izjavio je danas njegov lekar Kevin O'Konor. U njegovom pismu se navodi da je Bajden u četvrtak uveče imao malo povišenu temperaturu od 37,4 stepena Celzijusa, ali da je pozitivno… »
Oglasio se lekar američkog predsednika: Otkrio kakvo je zdravstveno stanje Džozefa Bajdena
Telegraf 22.07.2022
- Njegov glas je jutros dublji. Njegov puls, krvni pritisak, brzina disanja i zasićenost kiseonikom su normalni, na sobnom vazduhu - rekao je njegov lekar. Simptomi kovida 19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena su se poboljšali, izjavio je danas njegov… »
Bajden: Osećam se dobro i nastavljam da radim
Vesti online 22.07.2022
Američki predsednik Džozef Bajden objavio je sinoć da se oseća dobro nakon što je bio pozitivan na korona testu. U video snimku na Tviteru koji traje 21 sekund, Bajden je rekao da sve vreme “završava veliki posao” i da će nastaviti sa svojim dužnostima… »
Bajden pozitivan na korona virus
Biznis.rs 22.07.2022
Američki predsednik u samoizolaciji. Američki predsednik Džo Bajden saznao je u četvrtak da je pozitivan na korona virus, ali da će nastaviti da radi dok je u izolaciji u Beloj kući, uprkos blagim simptomima. „Pretpostavljam da ste čuli, jutros sam bio… »
Bajden se oglasio na Tviteru: Cenim vašu brigu – zadržite veru, biće sve u redu
Nova 22.07.2022
Američki predsednik Džozef Bajden, koji je oboleo od kovida-19, objavio je video poruku na svom Tviter nalogu. „Pretpostavljam da je do vas došla informacija da sam pozitivan na kovid. Potpuno sam vakcinisan i primio sam dve dodatne doze. Simptomi su… »
Bajden: Cenim vašu brigu i interesovanje, zadržite veru – biće sve u redu
N1 Info 22.07.2022
Američki predsednik Džozef Bajden, koji je oboleo od kovida-19, objavio je video poruku na svom Tviter nalogu. „Pretpostavljam da je do vas došla informacija da sam pozitivan na kovid. Potpuno sam vakcinisan i primio sam dve dodatne doze. Simptomi su… »
Vesti dana »

Studenti: Vlast sprema eskalaciju nasilja, pozivamo na nenasilan otpor
Serbian News Media pre 19 minutajoš 39 povezanih

Zelenski izbegao direktan odgovor na pitanje da li je spreman na prekrajanje granica
N1 Info pre 24 minutajoš 87 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Radio sto plus pre 1 satjoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 47 povezanih