Povezane vesti
Amerika kupila rusko đubrivo? Strahuju od nestašice hrane
Pravda 22.07.2022
Tanker s ruskim đubrivom plovi ka Sjedinjenim Državama u vreme opšte zabrinutosti da bi vrtoglavi rast globalnih cena đubriva mogao da dovede do nestašice hrane, prenosi Rojters. Tanker "Džoni Rendžer", pod zastavom Liberije, trebalo bi da stigne u Nju… »
Amerika strahuje od gladi: Prete sankcijama, a kupili rusko đubrivo
Pravda 22.07.2022
Tanker s ruskim đubrivom plovi ka Sjedinjenim Državama u vreme opšte zabrinutosti da bi vrtoglavi rast globalnih cena đubriva mogao da dovede do nestašice hrane, prenosi Rojters. Tanker "Džoni Rendžer", pod zastavom Liberije, trebalo bi da stigne u Nju… »
Amerika strahuje od nestašice hrane, kupila rusko đubrivo
Telegraf 22.07.2022
Američki, ali i poljoprivrednici širom sveta, smanjili su upotrebu đubriva zbog visokih cena. Tanker s ruskim đubrivom plovi ka Sjedinjenim Državama u vreme opšte zabrinutosti da bi vrtoglavi rast globalnih cena đubriva mogao da dovede do nestašice… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu
Radio 021 pre 36 minutajoš 16 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 26 minutajoš 50 povezanih
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 6 minutajoš 45 povezanih