Povezane vesti
Jugović o Senti: Puno toga će izaći u javnost u slučaju da me više ne bude
Nova 22.07.2022
Narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke Bratislav Jugović saopštio je danas da je zahvalan Bogu što postoji novinarka Jelena Zorić. „Zahvalan sam Bogu što Jelena Zorić postoji. Kao aktivan učesnik političke scene istovremeno sam bio na strani i… »
Bratislav Jugović: Sukobio sam se sa proizvođačima smrti, puno toga će izaći u javnost u slučaju da me više ne bude
Danas 22.07.2022
Narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke Bratislav Jugović saopštio je danas da je zahvalan Bogu što postoji novinarka Jelena Zorić. „Zahvalan sam Bogu što Jelena Zorić postoji. Kao aktivan učesnik političke scene istovremeno sam bio na strani i… »
Vesti dana »
RHMZ o temperaturama u Srbiji: Najtoplije u Kikindi i na Paliću, izmereno 36 stepeni
Euronews pre 53 minutajoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
Novi video studenata FDU koji će Vučića posebno zaboleti: Njegova izjava o 200.000 ljudi na protestu mu se sad vratila kao bumerang VIDEO
Nova pre 43 minutajoš 21 povezana
Srbin ih šokirao golom u 96. minutu na Mundijalu, a oni šokantno slavili kao da su pobedili, evo i zašto!
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane