Povezane vesti

Bejer: Imam poverenja u Šmita, on zna šta radi

Bejer: Imam poverenja u Šmita, on zna šta radi

Novi magazin 22.07.2022
Poslanik CDU u Bundestagu i izvestilac te stranke za Zapadni Balkan Peter Bejer izjavio je danas u Sarajevu da ima poverenja u Visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita i da smatra da on zna šta radi. "Imam poverenje u ličnost Kristijana Šmita, koji… »
Dodik: Džaferović i Komšić ponovo odbili da podrže Otvoreni Balkan

Novi magazin 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu "Otvoreni Balkan". Na taj način, naveo je on, privreda i stanovništvo Republike Srpske i BiH su ostali uskraćeni… »

Politika 22.07.2022
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu Otvoreni Balkan čime su privreda i stanovništvo Republike Srpske i BiH ostali uskraćeni za brojne… »
Dodik: Nećemo sprovoditi Šmitove nametnute odluke

Politika 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da neće sprovoditi odluke Visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, navodeći da one nemaju težinu jer nemački diplomata nema legalitet. „On (Šmit) nije legalan i njegove… »
Dodik: Džaferović i Komšić ponovo odbili da podrže otvoreni Balkan

Dodik: Džaferović i Komšić ponovo odbili da podrže otvoreni Balkan

RTV 22.07.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu Otvoreni Balkan čime su privreda i stanovništvo Republike Srpske i BiH ostali uskraćeni za brojne… »

Euronews 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu Otvoreni Balkan čime su privreda i stanovništvo Republike Srpske i BiH ostali uskraćeni za brojne ekonomske… »
Nemački izvestilac za Balkan: Kristijan Šmit zna šta radi, ima moje poverenje

Nemački izvestilac za Balkan: Kristijan Šmit zna šta radi, ima moje poverenje

N1 Info 22.07.2022
Poslanik CDU u Bundestagu i izvestilac te stranke za Zapadni Balkan Peter Bejer izjavio je u Sarajevu da ima poverenja u Visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita i da smatra da on zna šta radi. „Imam poverenje u ličnost Kristijana Šmita, koji je… »
"BiH će biti ustavna ili je neće biti": Dodik poručio da svako nametanje Kristijana Šmita nije adekvatno

"BiH će biti ustavna ili je neće biti": Dodik poručio da svako nametanje Kristijana Šmita nije adekvatno

Blic 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da će BiH biti ustavna ili je neće biti i da svako nametanje Kristijana Šmita nije adekvatno jer on nije legalno izabran i nema pravnog osnova da bilo šta donosi. - Mi hoćemo… »

N1 Info 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Sarajevu da neće sprovoditi odluke Visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, navodeći da one nemaju težinu, jer nemački diplomata nema legalitet. „On nije legalan i njegove odluke nemaju… »
Dodik: Ili ustavna BiH ili je neće biti

Dodik: Ili ustavna BiH ili je neće biti

Euronews 22.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da će BiH biti ustavna ili je neće biti i da svako nametanje Kristijana Šmita nije adekvatno jer on nije legalno izabran i nema pravnog osnova da bilo šta donosi. "Mi hoćemo… »

Vesti dana »