Povezane vesti
"Jeste li se to uplašili cveta?" Vučić odbrusio Hrvatima, pa im postavio samo jedno pitanje (video)
Srbija danas 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je naslovnicu hrvatskih medija gde se navodi da ja "Plenković mudro razbio četnika Vučića". - Pre tri dana su napisali da Vučić nije ni č od četnika. Aj samo nek se dogovore. U mojoj porodici nije bilo ni… »
"Ako oni mene napadaju, znam da činim dobro za Srbiju" Vučić brutalno odgovorio na prozivke iz Hrvatske
Srbija danas 22.07.2022
Predsednik Vučić je odgovario na prozivke iz Hrvatske. Hrvatski mediji danima vode kampanju protiv Aleksandra Vučića. Jedan od poslednjih tekstova nosio naslov "Plenković razbio četnika Vučića". - Pre neki dan sam bio nikakav četnik, sad sam četnik… »
Vesti dana »
Prvenac u Zvezdi baš protiv Partizana: Eraković odmah otrčao do Stankovića, ovo čekao godinama
Mondo pre 43 minutajoš 43 povezane
Zvezda savladala Partizan u 179. derbiju i osvojili devetu uzastopnu titulu
RTV pre 8 minutajoš 52 povezane
Zvezda opet razbila Partizan i osvojila 9. titulu u nizu: Prvi put u veku pobedila u sva tri večita derbija
Mondo pre 8 minutajoš 36 povezanih
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 4 satijoš 46 povezanih