Povezane vesti
Do sada se 194.267 građana prijavilo za vaučere za odmor, ostalo još malo
Glas Zapadne Srbije 22.07.2022
Do sada se 194.267 građana prijavilo za vaučere za odmor u Srbiji, od ukupno 200.000 vaučera, izjavio je vd direktora Pošta Srbije Zoran Đorđević. „Ostalo je još malo i ja očekujem da tokom ovog vikenda ostatak vaučera bude podeljen", rekao je… »
Djordjević: Ostalo manje od 6.000 vaučera za odmor u Srbiji
Beta video 22.07.2022
BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora ``Pošte Srbije`` Zoran Djordjević izjavio je da se danas do podne za vaučere za letovanje u Srbiji od 15.000 dinara prijavilo 194.267 gradjana. ``Ostalo je još malo vaučera i ja očekujem da će do kraja vikenda… »
Djordjević: Najviše interesatne destinaciju sa banje, a na petom Kopaonik
Beta video 22.07.2022
BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora ``Pošte Srbije`` Zoran Djordjević je istako da kada su u pitanju korisnici koji su svoje pravo na vaučere ostvarili početkom godine u iznosu od 5.000 dinara, njih 48.920 prijavilo se za razliku od dodatnih 10.000… »
Ostalo manje od 6.000 vaučera za odmor u Srbiji
Moj Novi Sad 22.07.2022
JP "Pošta Srbije" je do danas u 12 časova primila ukupno 194.267 prijava građana za vaučere za odmor u Srbiji u iznosu od 15.000 dinara, saopštio je Zoran Đorđević, v. d. direktora preduzeća. Više od polovine zahteva za nove vaučere u iznosu od… »
Ostalo još malo vaučera za odmor u Srbiji
RTK 22.07.2022
Do sada se 194.267 građana prijavilo za vaučere za odmor u Srbiji, od ukupno 200.000 vaučera, izjavio je v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Đorđević. „Ostalo je još malo i ja očekujem da tokom ovog vikenda ostatak vaučera bude podeljen“… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Šin Bet: Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana