Повезане вести
До сада се 194.267 грађана пријавило за ваучере за одмор, остало још мало
Глас Западне Србије 22.07.2022
До сада се 194.267 грађана пријавило за ваучере за одмор у Србији, од укупно 200.000 ваучера, изјавио је вд директора Пошта Србије Зоран Ђорђевић. „Остало је још мало и ја очекујем да током овог викенда остатак ваучера буде… »
Дјордјевић: Највише интересатне дестинацију са бање, а на петом Копаоник
Бета видео 22.07.2022
БЕОГРАД - Вршилац дужности директора ``Поште Србије`` Зоран Дјордјевић је истако да када су у питању корисници који су своје право на ваучере остварили почетком године у износу од 5.000 динара, њих 48.920 пријавило се за… »
Дјордјевић: Остало мање од 6.000 ваучера за одмор у Србији
Бета видео 22.07.2022
БЕОГРАД - Вршилац дужности директора ``Поште Србије`` Зоран Дјордјевић изјавио је да се данас до подне за ваучере за летовање у Србији од 15.000 динара пријавило 194.267 градјана. ``Остало је још мало ваучера и ја очекујем да ће… »
Остало мање од 6.000 ваучера за одмор у Србији
Мој Нови Сад 22.07.2022
ЈП "Пошта Србије" је до данас у 12 часова примила укупно 194.267 пријава грађана за ваучере за одмор у Србији у износу од 15.000 динара, саопштио је Зоран Ђорђевић, в. д. директора предузећа. Више од половине захтева за нове… »
Остало још мало ваучера за одмор у Србији
РТК 22.07.2022
До сада се 194.267 грађана пријавило за ваучере за одмор у Србији, од укупно 200.000 ваучера, изјавио је в.д. директора Пошта Србије Зоран Ђорђевић. „Остало је још мало и ја очекујем да током овог викенда остатак ваучера буде… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 7 минутајош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Разбијена криминална мрежа: Заплењено 2.435 контејнера кинеске робе у луци Пиреј: Процењена штета за ЕУ 800 милиона евра!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Трамп: Војска САД опет напала брод који је шверцовао дрогу из Венецуеле
Данас пре 5 сатијош 1 повезана