Povezane vesti
“Mislim da se svet urušava već decenijama i ako verujemo da niko ne sme da se smeje dok neko pati, tu je smejanju kraj”…
Danas 22.07.2022
“Mislim da se svet urušava već decenijama i ako verujemo da niko ne sme da se smeje dok neko pati, tu je smejanju kraj”, kaže za Danas Mišel Azanavisijus, ovogodišnji laureat nagrade “Aleksandar Lifka” Festivala evropskog filma Palić za izuzetan doprinos… »
Azanavisijus: Znam za Kusturicu, a prvi utisak o Beogradu – kafana!
Nova 22.07.2022
Sve ovo, Palić je savršeno mesto za festival, prvi je bio utisak slavnog francuskog reditelja Mišela Azanavisijusa, kojem će večeras pre prikazivanja filma "Rez" biti uručena nagrada „Aleksandar Lifka“ na Letnjoj pozornici. Čuvenom francuskom reditelju… »
Vesti dana »
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 29 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 54 minutajoš 52 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji umetnosti, za koji Mićin tvrdi da je zloupotrebljen
Nedeljnik pre 5 satijoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Brnabić u Briselu: Tražim da mi objasne šta je problem sa slobodom medija u Srbiji
IndeksOnline pre 14 minutajoš 22 povezane