Povezane vesti
“Mislim da se svet urušava već decenijama i ako verujemo da niko ne sme da se smeje dok neko pati, tu je smejanju kraj”…
Danas 22.07.2022
“Mislim da se svet urušava već decenijama i ako verujemo da niko ne sme da se smeje dok neko pati, tu je smejanju kraj”, kaže za Danas Mišel Azanavisijus, ovogodišnji laureat nagrade “Aleksandar Lifka” Festivala evropskog filma Palić za izuzetan doprinos… »
Azanavisijus: Znam za Kusturicu, a prvi utisak o Beogradu – kafana!
Nova 22.07.2022
Sve ovo, Palić je savršeno mesto za festival, prvi je bio utisak slavnog francuskog reditelja Mišela Azanavisijusa, kojem će večeras pre prikazivanja filma "Rez" biti uručena nagrada „Aleksandar Lifka“ na Letnjoj pozornici. Čuvenom francuskom reditelju… »
Vesti dana »
Sastanak Trampa i Sija u Pekingu trajao dva sata: Kina upozorila SAD zbog Tajvana
Nedeljnik pre 7 minutajoš 34 povezane
Velika promena nakon sunčanih dana, stiže ozbiljno zahlađenje: RHMZ najavljuje majske pljuskove
Mondo pre 27 minutajoš 16 povezanih
Arnautović nije mogao da gleda penal seriju: Kamere snimile šta je as Zvezde radio dok je drama bila na vrhuncu
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Miroslav Tanjga žestoko opleo po sudiji posle poraza u Kupu: Pokradeni smo od prvog minuta
Euronews pre 47 minutajoš 22 povezane
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih