Povezane vesti
Relja i Nikolija su mi veliki problem! Vesna otkrila kakve muke joj zadaju ćerka i zet, pa poručila - "muvaju me dečaci"
Mondo 22.07.2022
Jedna od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac progovorila je o privatnom životu, udvaračima, ali i otkrila kakve muke joj zadaju ćerka i zet. Jedna od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije Vesna… »
"Samo me dečaci muvaju": Vesna Zmijanac o udvaračima, a dotakla se Nikolije i Relje, oni joj zadaju najveće muke
Blic 22.07.2022
Vesna Zmijanac otvoreno je pričala o momcima koji joj šalju poruke, a dotakla se i privatnog života, gde joj najveće muke zadaju ćerka Nikolija i zet Relja. Pevačica Vesna Zmijanac kaže da joj muškarci prilaze i šalju poruke na Instagramu i da im… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 4 satijoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 4 satijoš 3 povezane