Povezane vesti
Vučić dodelio Zlatne medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Dnevnik 22.07.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge… »
Vučić sa bočelijem i Marizom: Predsednik dodelio medalje za zasluge velikim umetnicima (foto)
Srbija danas 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju, jednom od najvećih… »
Vučić dodelio Zlatnu medalju za zasluge Bočeliju i Marizi
Euronews 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei… »
Predsednik Srbije dodelio medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Telegraf 22.07.2022
Tenor i fado pevačica su dobili zlatne medalje za zasluge. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu… »
Vesti dana »
'Smrzli smo se, ali idemo do kraja': Beogradski studenti nastavili pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 6 minutajoš 22 povezane
Čadež: Cilj da razmena sa Italijom bude pet milijardi evra, od njihovih privrednika možemo mnogo da naučimo
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Sudar aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu: Tramp krivi politiku raznolikosti
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih
Mlađa ćerka Zdravka Čolića prvi put s ocem u javnosti i već je glavna tema - Jedno svi komentarišu
Story pre 18 minutajoš 10 povezanih