Povezane vesti
Vučić dodelio Zlatne medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Dnevnik 22.07.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei… »
Vučić dodelio Zlatnu medalju za zasluge Bočeliju i Marizi
Euronews 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju… »
Vučić sa bočelijem i Marizom: Predsednik dodelio medalje za zasluge velikim umetnicima (foto)
Srbija danas 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju, jednom od najvećih tenora… »
Predsednik Srbije dodelio medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Telegraf 22.07.2022
Tenor i fado pevačica su dobili zlatne medalje za zasluge. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 5. avgust i naredne dane: Oblačno uz padavine, od četvrtka ponovo leto
Glas juga pre 39 minutajoš 18 povezanih

Nezapamćena noć u Beogradu Ekipe Hitne službe intervenisali su najviše zbog njih
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Republički zavod za statistiku: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
N1 Info pre 29 minutajoš 1 povezana

Požar u Zemunu: Crni dim kulja na sve strane, vatrogasci na terenu VIDEO
B92 pre 9 minutajoš 7 povezanih