Повезане вести
Вучић доделио Златне медаље за заслуге Бочелију и Маризи
Дневник 22.07.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић доделио је вечерас Златну медаљу за заслуге једном од најбољих светских тенора Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. "Посебна ми је част да вечерас доделим Златну… »
Вучић доделио Златну медаљу за заслуге Бочелију и Маризи
Еуроневс 22.07.2022
Председник Србије Александар Вучић доделио је вечерас Златну медаљу за заслуге једном од најбољих светских тенора Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. "Посебна ми је част да вечерас доделим Златну медаљу за… »
Вучић са бочелијем и Маризом: Председник доделио медаље за заслуге великим уметницима (фото)
Србија данас 22.07.2022
Председник Србије Александар Вучић вечерас је доделио медаље за заслуге чувеном тенору Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. - Посебна ми је част да вечерас доделим Златну медаљу за заслуге Андреи Бочелију… »
Председник Србије доделио медаље за заслуге Бочелију и Маризи
Телеграф 22.07.2022
Тенор и фадо певачица су добили златне медаље за заслуге. Председник Србије Александар Вучић вечерас је доделио медаље за заслуге чувеном тенору Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. - Посебна ми је част да… »
Вести дана »

Вучић најавио закон "Свој на своме" - легализација 4,8 милиона објеката - за 70 одсто њих коштаће 100 евра; повећање пензија за 12,2 одсто
РТС пре 26 минутајош 35 повезаних

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 51 минутајош 19 повезаних

Партизан уписао победу у Аустралији – Вања погодио тројку „из Београда“ /видео/
Спутник пре 26 минутајош 20 повезаних

"Догодиће СЕ ЛОШЕ СТВАРИ" Трамп запретио азијској држави да хитно врати војну базу Американцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 12 повезаних