Повезане вести

Вучић доделио Златне медаље за заслуге Бочелију и Маризи

Вучић доделио Златне медаље за заслуге Бочелију и Маризи

Дневник 22.07.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић доделио је вечерас Златну медаљу за заслуге једном од најбољих светских тенора Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. "Посебна ми је част да вечерас доделим Златну… »
Вучић доделио Златну медаљу за заслуге Бочелију и Маризи

Вучић доделио Златну медаљу за заслуге Бочелију и Маризи

Еуроневс 22.07.2022
Председник Србије Александар Вучић доделио је вечерас Златну медаљу за заслуге једном од најбољих светских тенора Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. "Посебна ми је част да вечерас доделим Златну медаљу за… »
Вучић са бочелијем и Маризом: Председник доделио медаље за заслуге великим уметницима (фото)

Вучић са бочелијем и Маризом: Председник доделио медаље за заслуге великим уметницима (фото)

Србија данас 22.07.2022
Председник Србије Александар Вучић вечерас је доделио медаље за заслуге чувеном тенору Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. - Посебна ми је част да вечерас доделим Златну медаљу за заслуге Андреи Бочелију… »
Председник Србије доделио медаље за заслуге Бочелију и Маризи

Председник Србије доделио медаље за заслуге Бочелију и Маризи

Телеграф 22.07.2022
Тенор и фадо певачица су добили златне медаље за заслуге. Председник Србије Александар Вучић вечерас је доделио медаље за заслуге чувеном тенору Андреи Бочелију и португалској фадо певачици Маризи. - Посебна ми је част да… »

Вести дана »