Povezane vesti
Vučić dodelio Zlatne medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Dnevnik 22.07.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei… »
Vučić dodelio Zlatnu medalju za zasluge Bočeliju i Marizi
Euronews 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. "Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju… »
Vučić sa bočelijem i Marizom: Predsednik dodelio medalje za zasluge velikim umetnicima (foto)
Srbija danas 22.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju, jednom od najvećih tenora… »
Predsednik Srbije dodelio medalje za zasluge Bočeliju i Marizi
Telegraf 22.07.2022
Tenor i fado pevačica su dobili zlatne medalje za zasluge. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je dodelio medalje za zasluge čuvenom tenoru Andrei Bočeliju i portugalskoj fado pevačici Marizi. - Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju… »
Vesti dana »
Šok prvog dana AO, eliminisan jedan od najvećih favorita za titulu, 112. na svetu ide dalje
Telegraf pre 27 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji, evro dizel na pumpama od 27. januara
Insajder pre 42 minutajoš 17 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 17 minutajoš 13 povezanih
Tramp je u borbi za Grenland posegnuo za omiljenim oružjem – carinama, ali šta mu je zapravo cilj
RTS pre 2 satajoš 12 povezanih