Povezane vesti
Odgovor gradonačelniku
Jug press 22.07.2022
LESKOVAC Gospodine gradonačelniče, ja lično niti sam” preletač” niti sam bio politicki aktivan i u startu moram da demantujem da Pokret za Leskovac predstavlja jedan covek, vec da postoje mnogobrojni clanovi, a da se pokret po broju clanova svakodnevno… »
Stojičić :Demokratiju ne čine pritisci, ucene, kapilarni glasovi i otkud gradonačleniku 40.000 evra za Karleušu?
Jugmedia 22.07.2022
Povoodm jučerašnje konferencije za medije gradonačelnika Leskovca na kojoj je on kazao da su mu nepoznati pokreti, stranke ili ljudi koji potpisuju peticuju da Jelena Karleuša ne peva na prdstojećoj Roštiljijadi, oglasio se inicijartor obe peticije GG… »
Vesti dana »

SSP: Glišiću, prijavi policiji saznanja o nasilju koje se očekuje 1.novembra
Danas pre 9 satijoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Već 13 imena bilo u prethodnoj, jedno imenovanje iznenađenje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana