Povezane vesti
Odgovor gradonačelniku
Jug press 22.07.2022
LESKOVAC Gospodine gradonačelniče, ja lično niti sam” preletač” niti sam bio politicki aktivan i u startu moram da demantujem da Pokret za Leskovac predstavlja jedan covek, vec da postoje mnogobrojni clanovi, a da se pokret po broju clanova… »
Stojičić :Demokratiju ne čine pritisci, ucene, kapilarni glasovi i otkud gradonačleniku 40.000 evra za Karleušu?
Jugmedia 22.07.2022
Povoodm jučerašnje konferencije za medije gradonačelnika Leskovca na kojoj je on kazao da su mu nepoznati pokreti, stranke ili ljudi koji potpisuju peticuju da Jelena Karleuša ne peva na prdstojećoj Roštiljijadi, oglasio se inicijartor obe peticije… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Radio sto plus pre 21 minutajoš 25 povezanih

SRCE: MUP da saopšti zašto je suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 16 minutajoš 59 povezanih