Povezane vesti
Za dan rođeno 38 beba, među njima četiri para blizanaca i trojke
NoviSad.com 23.07.2022
Novi Sad – U novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, tokom proteklog dana, rođeno je 38 beba. Kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, od juče u sedam časova ujutru do danas u sedam, bilo je 32 porođaja… »
SJAJNE VESTI IZ BETANIJE: Četiri para blizanaca, jedne trojke, rođeno 38 beba za jedan dan
Moj Novi Sad 23.07.2022
A sada da vidimo i ko je bio brojniji. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 22. jula u sedam sati, do 23. jula u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 38 beba – 17 devojčica i 21 dečak, od čega je… »
Bravo, bravo: Betanija bogatija za četiri para blizanaca i trojke - rođeno 38 beba
Radio 021 23.07.2022
U protekla 24 časa u Novom Sadu je rođeno 38 beba. Od petka, 22. jula u 7h do subote, 23. jula u 7h bilo je 32 porođaja. Rođeno je 17 devojčica i 21 dečak. Među njima su i trojke - tri dečaka, ali i četiri para blizanaca - dve devojčice, dva… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 30 povezanih

Grupa građana blokirala ulaz u zgradu TV N1 u Beogradu, tražili da ih prime u studio
Beta pre 46 minutajoš 43 povezane

Dačić nakon izjave Ružića da će učestvovati na studentskom protestu u subotu: Sps i ja smo pouzdan partner SNS
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 15 povezanih