Povezane vesti
"Nemam reči Koliko mi je to odvratno, mrš!" Barbara Bobak šokirana onim što je poznati pevač uradio - To je tako jadno
Mondo 23.07.2022
Barbaru Bobak je jedna situacija s kolegom izbacila iz takta i kaže da joj je to najgore nešto na estradi. Barbaru Bobak je jedna situacija s kolegom izbacila iz takta i kaže da joj je to najgore nešto na estradi. Barbara Bobak, koja se proslavila… »
"To je nešto najjadnije što sam videla": Barbara Bobak otkrila kakve su zapravo njene kolege sa estrade, nije ih štedela
Blic 22.07.2022
Barbara Bobaka nije štedela svoje kolege sa estrade za koje tvrdi da su mahom cicije. - Koliko god para imala u džepu ja ću sve pare da dam na muziku, do te mere da mi neće ostati za račun da platim tako da sam ja odlučila da ne idem više nigde -… »
Vesti dana »
VIDEO, FOTO U toku šestočasovna blokada kod Železničke stanice: "Krvavi" otisci i uplakana golubica
Radio 021 pre 6 minutajoš 61 povezana
Ruski udari širom Ukrajine, Poljska podigla borbene avione; FT: Pjongjang isporučio Moskvi sisteme dugog dometa
RTS pre 43 minutajoš 40 povezanih
Srbiju muče povrede, ali svim silama se ide na pobedu: Piksi govorio pred meč godine protiv Danske! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 7 satijoš 6 povezanih
Portparol Hezbolaha Mohamed Afif ubijen u izraelskom napadu na centar Bejruta
RTV pre 36 minutajoš 21 povezana