Povezane vesti
"Ne interesuje me cecin zet": Goca Božinovska burno reagovala kad su joj spomenuli Gudelja i Anastasiju, dotakla se i svađe sa…
Blic 23.07.2022
Iako se spekulisalo sa Anastasija Ražnatović i Bojana Rodić navodno nisu u dobrim odnosima, pevačica Goca Božinovska kaže da nema nimalo istine u tome i da se one jako vole i podržavaju. - Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da… »
Dosta joj je Ražnatovića! Goci pukao film: Ne interesuje me Cecin zet, ako je njima dobro i meni je
Svet & Skandal 23.07.2022
Gocu Božinovsku raduje pomirenje Bojane Rodić i Anastasije Ražnatović! Njih dve su mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume – prestale su da komuniciraju i podržavaju jedna drugu, a kada se Ražnatovićeva nije pojavila na žurki povodom rođenja… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 22 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 47 minutajoš 19 povezanih