Povezane vesti
"Ne interesuje me cecin zet": Goca Božinovska burno reagovala kad su joj spomenuli Gudelja i Anastasiju, dotakla se i svađe sa…
Blic 23.07.2022
Iako se spekulisalo sa Anastasija Ražnatović i Bojana Rodić navodno nisu u dobrim odnosima, pevačica Goca Božinovska kaže da nema nimalo istine u tome i da se one jako vole i podržavaju. - Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da… »
Dosta joj je Ražnatovića! Goci pukao film: Ne interesuje me Cecin zet, ako je njima dobro i meni je
Svet & Skandal 23.07.2022
Gocu Božinovsku raduje pomirenje Bojane Rodić i Anastasije Ražnatović! Njih dve su mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume – prestale su da komuniciraju i podržavaju jedna drugu, a kada se Ražnatovićeva nije pojavila na žurki povodom rođenja… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 40 minutajoš 22 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 25 minutajoš 16 povezanih
Mačado: Opozicionar i bivši guverner otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
Nedeljnik pre 19 minutajoš 16 povezanih
Sijetl osvojio jubilarni 60. Superbol! Sihoksi pregazili Patriote, "Nevaljali zeka" i Lejdi Gaga priredili šou za pamćenje! (video)
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata: Pristiglo više od 2,4 miliona prijava
NIN pre 5 minutajoš 13 povezanih