Повезане вести

„О’ниловић“ се захвалио дончићу и Драгићу: Ево како су га угостили!

„О’ниловић“ се захвалио дончићу и Драгићу: Ево како су га угостили!

Хот спорт 23.07.2022
Пре неколико дана, појавио се снимак у којем Лука Дончић и Горан Драгић ђускају са Шекилом О’Нилом. Популарни Шек је у свом подкасту и објаснио шта се тачно десило. Он је тада био у својству ди-џеја – ДЈ Диесел. „Велики поздрав… »
Како је Дончић угостио „господина О’Ниловића“?

Како је Дончић угостио „господина О’Ниловића“?

Спорт клуб 23.07.2022
Пре неколико дана појавио се видео снимак на којем Лука Дончић и Горан Драгић ђускају са Шекилом О’Нилом. Неколико дана касније, Шек је у свом подкасту објаснио како је до тога дошло. О’Нил је иначе био у својству ди-џеја – ДЈ… »
Шакил О'ниловић одушевљен: Хвала Дончићу и Драгићу што су се побринули за мене (видео)

Шакил О'ниловић одушевљен: Хвала Дончићу и Драгићу што су се побринули за мене (видео)

Вечерње новости 23.07.2022
СНИМАК Шакила О'нила, Луке Дончића и Горана Драгића у лудом проводу обишао је свет, а легендарни центар се након повратка у домовину осврнуо на цео догађај. Принтскрин/Твитер/Талкпоинтсапп Шекил је у свом поткасту објаснио… »
Шек у Хрватској постао "О'Ниловић"! Чувени центар због Дончића био ди-џеј: "Лука ми је средио вилу, а тамо..."

Шек у Хрватској постао "О'Ниловић"! Чувени центар због Дончића био ди-џеј: "Лука ми је средио вилу, а тамо..."

Мондо 23.07.2022
Лука Дончић довео је Шекила О'Нила на острво Крк и тамо је имао спектакуларан дочек... Лука Дончић довео је Шекила О'Нила на острво Крк и тамо је имао спектакуларан дочек... Шекил О'Нил један је од најбољих играча у историји НБА… »

Вести дана »