Povezane vesti
Ponuđen Sitiju: Nejmar otkrio gde želi da nastavi karijeru!
Sportske.net 23.07.2022
Nejmarova sudbina u Pari Sen Žermenu i dalje je neizvesna. Nakon pobede nad Uravom od 3:0 u prijateljkoj utakmici u kojoj je odigrao 30 minuta, brazilski fudbaler progovorio je o odnosima u klubu. Na pitanje novinara da prokomentariše glasine da bi mogao… »
Nejmar želi da ostane u Pari Sen Žermenu
Sport klub 23.07.2022
Brazilac je prošle godine produžio ugovor sa pariskim klubom do 2025. a sam je aktivirao dve klauzule u ugovoru, koje mu omogućavaju da produži ugovor do 2027. godine, preneo je Ekip. Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar rekao je da želi da igra za taj klub… »
Nejmar želi da ostane u Pari Sen Žermenu
Danas 23.07.2022
Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar rekao je danas da želi da igra za taj klub i ove sezone, uprkos spekulacijama da će otići iz Pariza. „Uvek želim da ostanem u klubu. Do sada mi niko iz kluba nije ništa rekao, pa ni sam ne znam kakvi su planovi za mene“… »
Vesti dana »

(Video) "sin me tera da mu pevam, a zoricu brunclik nismo zvali": Viki Miljković se ne odvaja od naslednika, a on otkrio šta mu je rođendanska želja
Blic pre 6 minutajoš 37 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Počeli indirektni razgovori između palestinske i izraelske delegacije u Šarm el Šeiku
RTV pre 56 minutajoš 35 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Nesreća na auto-putu: Kamionom srušio konstrukciju, ogromne kolone (foto, video)
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih