Povezane vesti
Jovanović: Naš cilj je promena vlasti, a ne naslovnih strana režimskih tabloida
N1 Info 24.07.2022
Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da je cilj te stranke "promena vlasti, a ne naslovnih strana režimskih tabloida", i da korist od konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije ima samo vlast koja za "spuštanje tenzija" koristi… »
Jovanović: Naš cilj je promena vlasti, a ne naslovnih strana
Beta 24.07.2022
Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je cilj te stranke "promena vlasti, a ne naslovnih strana režimskih tabloida", i da korist od konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije ima samo vlast koja za "spuštanje tenzija"… »
Jovanović: Naš cilj je promena vlasti, a ne naslovnih strana
Radio sto plus 24.07.2022
„Sa ljudske strane imam razumevanje za one koji više nisu mogli da izdrže hajku režimskih medija protiv njih, ali mi se bavimo politikom da bi Srbiji i narodu bilo bolje, a ne da bismo se dogovarali sa režimom da nas skine sa naslovnih strana svojih… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 4 satijoš 17 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 3 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
RTS pre 1 satjoš 34 povezane