Povezane vesti
Pozivi na odgovornost gradonačelnika Beograda zbog izjave o grafitima Ratku Mladiću
Slobodna Evropa 24.07.2022
Pojedine nevladine organizacije (NVO) i političke stranke pozvale su na odgovornost gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića zbog njegove izjave o grafitima Ratka Mladića. Forum za bezbednost i demokratiju (FBD) iz Beograda saopštio je da, kako se… »
Gradonačelnik Beograda ne zna da li je Mladić počinio ratne zločine
Al Jazeera 24.07.2022
‘Ne znam ko je šta radio tokom rata u Bosni, jer tamo nisam bio. Ono što znam, jeste da je Ratko Mladić branio srpski narod’, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da se o… »
Branio je srpski narod: Šapić o zahtevima za uklanjanje murala Ratku Mladiću
Večernje novosti 23.07.2022
NE ZNAM da li je Ratko Mladić tokom rata počinio ratne zločine, ali znam da je branio srpski narod u Bosni i Hercegovini. Foto: P.Milošević To je rekao gradonačelnik Aleksandar Šapić, na saopštenje Inicijative mladih za ljudska prava u Srbiji u… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije počinju raspravu o budžetu za 2025: Na dnevnom redu oko 50 tačaka
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
Detalji stravičnog pada aviona u Litvaniji: Poginuo pilot, ima povređenih: Letelica se zakucala u stambenu zgradu, snimljen trenutak eksplozije! (foto, video)
Blic pre 37 minutajoš 13 povezanih
Danas toplije i sunčano, ali u drugoj polovini nedelje promena: Kakvo nas vreme očekuje u narednim danima?
Danas pre 7 minutajoš 11 povezanih