Povezane vesti
Da li je ovo Putin? Pogledajte bolje! Šef ukrajinskih obaveštajaca tvrdi da je Rusija poslala predsednikovog dvojnika u Teheran…
Kurir 24.07.2022
Šef ukrajinske vojno- obaveštajne službe Kirilo Budanov tvrdi da je na samit u Teheranu Rusija poslala dvojnika predsednika Vladimira Putina. Budanov tvrdi da se Putin prilikom izlaska iz aviona u Teheranu "kretao neuobičajeno brzo i da je bio oprezniji… »
"Da li je to uopšte Putin": Nove tvrdnje o ruskom predsedniku, kažu da je imao dvojnika i da se kretao čudno?
Telegraf 24.07.2022
Putin je pre dve godine navodno priznao da su njegovi bliski ljudi razmatrali da na javne događaje umesto njega ide dvojnik, ali je on to odbio. Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno tokom posete… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 27 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih
Ministarka energetike: Pregovori o prodaji NIS-a kompleksni, očekujemo da se kreću u dobrom smeru
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 56 minutajoš 16 povezanih
Detalji nesreće u Hrvatskoj: Dva muškarca lakše povređena u padu žirokoptera na aerodromu u Vrsaru
Telegraf pre 51 minutajoš 15 povezanih