Повезане вести

Вулин: Страна служба жели да ме склони из владе, или да будем њен шпијун

Вулин: Страна служба жели да ме склони из владе, или да будем њен шпијун

Н1 Инфо 24.07.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да га је "једна од највећих обавештајних служби на свету, ако не и највећа", обавестила да су његови политички ставови неприхватљиви и да, ако их не промени и не напусти… »
Вулин: Главу могу да изгубим, али нећу бити шпијун

Вулин: Главу могу да изгубим, али нећу бити шпијун

РТВ 24.07.2022
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је да је од стране највеће светске обавештајне службе обавештен да његови политички ставови нису прихватљиви, као и лојалност према председнику Вучићу и да… »
Вулин: Из једне од највећих обавештајних служби на свету ми понуђено да радим за њих, не бих прихватио шпијунски посао против…

Вулин: Из једне од највећих обавештајних служби на свету ми понуђено да радим за њих, не бих прихватио шпијунски посао против…

Данас 24.07.2022
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да му је из „једне од највећих обавештајних служби на свету“ понуђено да ради за њих, али да је он то одбио јер се шпијунског посла против свиоје земље не би… »
Вулин признао да стране службе састављају Вучићеву владу!

Вулин признао да стране службе састављају Вучићеву владу!

Правда 24.07.2022
Да је ово нормална земља, истог момента би пала влада у којој министар полиције индиректно признаје да стране службе састављају владу Србије, а политичко руководство би завршило иза решетака. Такође, ова Вулинова изјава је… »
Вулин: Ја и Михајловић се дубински разликујемо; Михајловић: Одавно сам мета напада

Вулин: Ја и Михајловић се дубински разликујемо; Михајловић: Одавно сам мета напада

Данас 24.07.2022
Минстар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да између њега и министарке рударства и енегетике Зоране Михајловић постоји „дубинска, темељна разлика“ и да једино може да одлучује о министрима у влади српски… »
Вулин: Страна обавештајна служба жели да ме склони из владе, или да будем њен шпијун

Вулин: Страна обавештајна служба жели да ме склони из владе, или да будем њен шпијун

Радио сто плус 24.07.2022
Вулин је за ТВ Пинк рекао да му је из те обавештајне службе поручене да ће све учинити да га компромитују тако што ће покренути велику медијску кампању и сваку другу против њега, ако не промени политичке ставове. „Вучић је… »
Вулин: Страна обавештајна служба жели да ме склони из владе или да будем њен шпијун

Вулин: Страна обавештајна служба жели да ме склони из владе или да будем њен шпијун

Курир 24.07.2022
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да га је "једна од највећих обавештајних служби на свету, ако не и највећа", обавестила да су његови политички ставови неприхватљиви и да, ако их не… »
Вулин на удару најмоц́није обавештајне службе на свету

Вулин на удару најмоц́није обавештајне службе на свету

Спутник 24.07.2022
Једна од највец́их обавештајних служби на свету ме је обавестила да су моји ставови неприхватљиви и да ц́е, уколико их не променим и не напустим политику коју водим, учинити све да не будем члан Владе, рекао је министар… »

Вести дана »