Повезане вести

Ужас! Полиција пронашла закопани леш у Лазаревцу: Страшан призор у дворишту куће - ћеркино објашњење заледило све!

Ужас! Полиција пронашла закопани леш у Лазаревцу: Страшан призор у дворишту куће - ћеркино објашњење заледило све!

Мондо 24.07.2022
Полиција је у дворишту куће пронашла закопано тело жене! Полиција је у дворишту куће пронашла закопано тело жене! Закопани леш М. К. (78), полиција је пронашла поподне селу Лесловац у Општини Лазаревац. Тело је било закопано у… »
Мушкарац у Земуну убио своју ујну кесером

Мушкарац у Земуну убио своју ујну кесером

Дневник 24.07.2022
БЕОГРАД: Мушкарац М. М. убио је ујну данас у Земуну кесером, након чега је сам позвао полицију. Међутим, када је полиција изашла на лице места, он је одбио да им отвори врата, након чега је полиција бацила сузавац, развалила… »
Притворен осумњичени за убиство женске особе у Земуну: Сам позвао полицију након злочина, али одбио да их пусти у кућу

Притворен осумњичени за убиство женске особе у Земуну: Сам позвао полицију након злочина, али одбио да их пусти у кућу

Еуроневс 24.07.2022
Мушкарац М.М. убио је ујну данас у Земуну кесером, након чега је сам позвао полицију, јавио је Тањуг. Међутим, када је полиција изашла на лице места, он је одбио да им отвори врата, након чега је полиција бацила сузавац… »

Вести дана »