Povezane vesti

Užas! Policija pronašla zakopani leš u Lazarevcu: Strašan prizor u dvorištu kuće - ćerkino objašnjenje zaledilo sve!

Užas! Policija pronašla zakopani leš u Lazarevcu: Strašan prizor u dvorištu kuće - ćerkino objašnjenje zaledilo sve!

Mondo 24.07.2022
Policija je u dvorištu kuće pronašla zakopano telo žene! Policija je u dvorištu kuće pronašla zakopano telo žene! Zakopani leš M. K. (78), policija je pronašla popodne selu Leslovac u Opštini Lazarevac. Telo je bilo zakopano u dvorištu porodične kuće, u… »
Muškarac u Zemunu ubio svoju ujnu keserom

Muškarac u Zemunu ubio svoju ujnu keserom

Dnevnik 24.07.2022
BEOGRAD: Muškarac M. M. ubio je ujnu danas u Zemunu keserom, nakon čega je sam pozvao policiju. Međutim, kada je policija izašla na lice mesta, on je odbio da im otvori vrata, nakon čega je policija bacila suzavac, razvalila vrata i uhapsila M.M. Dežurni… »
Pritvoren osumnjičeni za ubistvo ženske osobe u Zemunu: Sam pozvao policiju nakon zločina, ali odbio da ih pusti u kuću

Pritvoren osumnjičeni za ubistvo ženske osobe u Zemunu: Sam pozvao policiju nakon zločina, ali odbio da ih pusti u kuću

Euronews 24.07.2022
Muškarac M.M. ubio je ujnu danas u Zemunu keserom, nakon čega je sam pozvao policiju, javio je Tanjug. Međutim, kada je policija izašla na lice mesta, on je odbio da im otvori vrata, nakon čega je policija bacila suzavac, razvalila vrata i uhapsila M.M… »

Vesti dana »