Povezane vesti
Cela estrada to radi, zašto ne bi i ona! Ceca otkrila šta ju je Anastasija nedavno pitala i za šta joj je dala "dozvolu"
Mondo 24.07.2022
Ceca i Anastasija Ražnatović vratile su se nastupima posle preležanog virusa, a jedna su drugoj velika podrška. Ceca i Anastasija Ražnatović vratile su se nastupima posle preležanog virusa, a jedna su drugoj velika podrška. Pevačica Ceca Ražnatović… »
Cela estrada živi od mojih pesama, što ne bi i anastasija! Pevačica dobila ovo pitanje od ćerke i brutalno iskreno joj…
Kurir 24.07.2022
Pevačica Ceca Ražnatović sumirala je utiske sa spektakularnog nastupa u Budvi, o kojem se mnogo pisalo i pričalo. - Ja nikad ne kalkulišem i sebe ne štedim. Pevala sam četiri i po sata i ništa mi nije falilo. Ostavila sam i dušu i srce na sceni i volim… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume protiv kog se vodio krivični postupak
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 46 minutajoš 101 povezana
UNS: Utvrditi ko stoji iza napada na Instagram naloge portala Nova.rs i nedeljnika Radar
Nova pre 8 satijoš 11 povezanih
Starmer razgovarao sa Trampom i ocenio američke carine kao "pogrešne"
Telegraf pre 3 satajoš 53 povezane
Evropske carine na robu iz SAD stupaju na snagu 6. februara ako ne bude dogovora
Sputnik pre 45 minutajoš 21 povezana