Povezane vesti
Cela estrada to radi, zašto ne bi i ona! Ceca otkrila šta ju je Anastasija nedavno pitala i za šta joj je dala "dozvolu"
Mondo 24.07.2022
Ceca i Anastasija Ražnatović vratile su se nastupima posle preležanog virusa, a jedna su drugoj velika podrška. Ceca i Anastasija Ražnatović vratile su se nastupima posle preležanog virusa, a jedna su drugoj velika podrška. Pevačica Ceca… »
Cela estrada živi od mojih pesama, što ne bi i anastasija! Pevačica dobila ovo pitanje od ćerke i brutalno iskreno joj…
Kurir 24.07.2022
Pevačica Ceca Ražnatović sumirala je utiske sa spektakularnog nastupa u Budvi, o kojem se mnogo pisalo i pričalo. - Ja nikad ne kalkulišem i sebe ne štedim. Pevala sam četiri i po sata i ništa mi nije falilo. Ostavila sam i dušu i srce na sceni i… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 46 minutajoš 9 povezanih
"Tu je medo vaš, ne mrda, neće ni da jede": Potresan prizor ispred kuće ubijenih mališana, njihov ljubimac još ih čeka
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih