Povezane vesti
Hil: Ne mešam se u izbor vlada, voleo bih da bude prozapadna
Telegraf 25.07.2022
Hil veruje da živimo u važnim vremenima, u kritičnim vremenima i da će morati da se donesu mnoge bitne odluke. Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da bi voleo da nova vlada Srbije bude prozapadno orijentisana i da u njoj vidi ministre… »
Hil: Voleo bih da vidim prozapadnu Vladu, drugih opcija više nema
N1 Info 25.07.2022
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil izjavio je da bi u Srbiji voleo da vidi prozapadno orijentisanu Vladu i ministre koji veruju u strateške pravce za koje su, kako veruje, Srbi glasali. Istakao je i da Srbija mora da se okrene Zapadu i da drugih… »
Hil: Ne mešam se u izbor vlada, ali…
Vesti online 25.07.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da bi voleo da nova vlada Srbije bude prozapadno orijentisana i da u njoj vidi ministre koji veruju u strateške pravce za koje su, uveren je, Srbi glasali. – To bih voleo da vidim, a razumem da je… »
Američki ambasador otkrio karte: Objavio kakvu bi vladu voleo da vidi u Srbiji
Sputnik 25.07.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da bi voleo da nova Vlada Srbije bude prozapadno orijentisana i da u njoj vidi ministre koji veruju u strateške pravce za koje su, uveren je, Srbi glasali. Ali, kako dodaje, veruje da živimo u važnim… »
Hil: Voleo bih da vidim prozapadnu vladu Srbije, drugih opcija više nema
Radio sto plus 25.07.2022
„To bih voleo da vidim, a razumem da je sastavljati vladu komplikovano. Kada su me u prošlosti pitali za neke pozicije, a ja davao predloge, puno puta bi se ispostavilo da sam grešio. Ne govorim vladama koga da stave na koje pozicije“, rekao je Hil u… »
Vesti dana »
Sutra do 26 stepeni: Ovim delovima Srbije preti i olujni vetar! Evo kada stiže naoblačenje sa padavinama
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Mađar: Mađari u Srbiji mogu da računaju na podršku matice, tokom leta ću posetiti Vojvodinu
Beta pre 28 minutajoš 17 povezanih
Predsednica Slovenije nakon prvog kruga nije predložila mandatara za sastav vlade
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih