Povezane vesti
Đilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svađe u opoziciji smanjuju broj glasača
Novi magazin 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. "Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova… »
Đilas: Ne odgovaram na napade iz opozicije, svaka svađa smanjuje broj glasača
N1 Info 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. „Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova… »
Djilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svadje u opoziciji smanjuju broj glasača
Radio sto plus 25.07.2022
„Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova doprinose da ljudi bolje žive. I kako bi moj odgovor doprineo boljem životu ili recimo rešavanju energetske krize, zaustavljanju divljanja cena, izvršitelja ili bahatih moćnika… »
Vesti dana »
Vučić posle radne večere u Briselu: Srbija čvrsto privržena članstvu u EU i ostaje pouzdan i odgovoran partner
RTS pre 17 minutajoš 38 povezanih
Umrla žena (79) koju je udario kamion na Matejevačkom putu u Nišu: Imala višestruke teške povrede
Telegraf pre 42 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 34 povezane
Šta ruski mediji pišu o NIS-u: Vučić upozorava, spreman da „podvuče crtu“
Danas pre 5 satijoš 30 povezanih