Povezane vesti

Đilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svađe u opoziciji smanjuju broj glasača

Đilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svađe u opoziciji smanjuju broj glasača

Novi magazin 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. "Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova… »
Đilas: Ne odgovaram na napade iz opozicije, svaka svađa smanjuje broj glasača

Đilas: Ne odgovaram na napade iz opozicije, svaka svađa smanjuje broj glasača

N1 Info 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. „Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih… »
Djilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svadje u opoziciji smanjuju broj glasača

Djilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svadje u opoziciji smanjuju broj glasača

Radio sto plus 25.07.2022
„Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova doprinose da ljudi bolje žive. I kako bi moj odgovor doprineo boljem životu ili recimo rešavanju energetske krize, zaustavljanju divljanja cena, izvršitelja ili bahatih moćnika… »

Vesti dana »