Povezane vesti
Đilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svađe u opoziciji smanjuju broj glasača
Novi magazin 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. "Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova… »
Đilas: Ne odgovaram na napade iz opozicije, svaka svađa smanjuje broj glasača
N1 Info 25.07.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da ne odgovara na napade iz opozicije, jer svaka svađa u opoziciji smanjuje broj ljudi koji će sutra izaći na izbore. „Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova… »
Djilas: Ne odgovaram na napade opozicije, svadje u opoziciji smanjuju broj glasača
Radio sto plus 25.07.2022
„Javno sam pitao kako napadi na mene koji dolaze iz opozicionih redova doprinose da ljudi bolje žive. I kako bi moj odgovor doprineo boljem životu ili recimo rešavanju energetske krize, zaustavljanju divljanja cena, izvršitelja ili bahatih moćnika… »
Vesti dana »

Ameri će piti najgorčiju kafu ikada! Tramp podigao carine Brazilu sa 10 na 50 odsto, a ove proizvode je izuzeo
Kurir pre 5 minutajoš 26 povezanih

Novi Pazar, Radnički i Partizan večeras igraju revanše 2. kola kvalifikacija za LK
RTV pre 50 minutajoš 27 povezanih

U Novom Pazaru protest, privedeni demonstrant iz Kraljeva pušten na slobodu
NIN pre 50 minutajoš 15 povezanih

Skupština Novog Sada glasa o podizanju spomenika žrtvama pada nadstrešnice: Ispred parlamenta grupa građana i interventna policija (foto,video)
Blic pre 25 minutajoš 15 povezanih

"Danas je..." Zelenski poslao žestoku poruku Rusiji i Putinu (foto)
Alo pre 5 minutajoš 16 povezanih