Povezane vesti

Ne znam šta je nikolina umislila! Miša Grof nakon snajine objave na dan Vidojevog rođendana - "Niko joj ništa ne brani"

Ne znam šta je nikolina umislila! Miša Grof nakon snajine objave na dan Vidojevog rođendana - "Niko joj ništa ne brani"

Mondo 25.07.2022
Pokojni istoričar umetnosti Vidoje Ristović da je živ danas 25. jula proslavio bi svoj 44. rođendan. Pokojni istoričar umetnosti Vidoje Ristović da je živ danas 25. jula proslavio bi svoj 44. rođendan. Najbliži članovi porodice Vidoja Ristovića… »
Ne znam šta je Nikolina umislila, niko joj ništa ne brani! Miša Grof oglasio se čim je Vidojeva udovica objavila ovo!

Ne znam šta je Nikolina umislila, niko joj ništa ne brani! Miša Grof oglasio se čim je Vidojeva udovica objavila ovo!

Kurir 25.07.2022
Otac pokojnog Vidoja Ristovića Miša Grof povodom objave Nikoline Pišek na dan rođendana njegovog sina. Danas bi Vidoje Ristović slavio svoj rođendan, a tim povodom se oglasila i njegova udovica Nikolina Pišek koja je objavila fotografije i snimke… »
Vidoje Ristović danas bi slavio 44. Rođendan, Miša Grof na groblju: Jedva govori, došao sa unukom, a Pišekove nigde nema

Vidoje Ristović danas bi slavio 44. Rođendan, Miša Grof na groblju: Jedva govori, došao sa unukom, a Pišekove nigde nema

Kurir 25.07.2022
Vitor Ristović, poznat pod nadimkom Miša Grof nakon smrti sina Vidoja Ristovića ne prestaje da tuguje, a današnji dan mu je posebno emotivan jer bi njegov jedinac napunio 44 godine. Miša je sa članovima porodice danas izašao na groblje, a kako… »

Vesti dana »