Повезане вести

Не знам шта је николина умислила! Миша Гроф након снајине објаве на дан Видојевог рођендана - "Нико јој ништа не брани"

Не знам шта је николина умислила! Миша Гроф након снајине објаве на дан Видојевог рођендана - "Нико јој ништа не брани"

Мондо 25.07.2022
Покојни историчар уметности Видоје Ристовић да је жив данас 25. јула прославио би свој 44. рођендан. Покојни историчар уметности Видоје Ристовић да је жив данас 25. јула прославио би свој 44. рођендан. Најближи чланови породице… »
Не знам шта је Николина умислила, нико јој ништа не брани! Миша Гроф огласио се чим је Видојева удовица објавила ово!

Не знам шта је Николина умислила, нико јој ништа не брани! Миша Гроф огласио се чим је Видојева удовица објавила ово!

Курир 25.07.2022
Отац покојног Видоја Ристовића Миша Гроф поводом објаве Николине Пишек на дан рођендана његовог сина. Данас би Видоје Ристовић славио свој рођендан, а тим поводом се огласила и његова удовица Николина Пишек која је објавила… »
Видоје Ристовић данас би славио 44. Рођендан, Миша Гроф на гробљу: Једва говори, дошао са унуком, а Пишекове нигде нема

Видоје Ристовић данас би славио 44. Рођендан, Миша Гроф на гробљу: Једва говори, дошао са унуком, а Пишекове нигде нема

Курир 25.07.2022
Витор Ристовић, познат под надимком Миша Гроф након смрти сина Видоја Ристовића не престаје да тугује, а данашњи дан му је посебно емотиван јер би његов јединац напунио 44 године. Миша је са члановима породице данас изашао на… »

Вести дана »