Повезане вести
Туча на ауто-путу у Црној Гори! Младићи се шутирали и ударали песницама, возачи у неверици (видео)
Мондо 25.07.2022
Десио се још један инцидент на ауто-путу у Црној Гори када је група младића изашла из кола и почела да се бије. Десио се још један инцидент на ауто-путу у Црној Гори када је група младића изашла из кола и почела да се бије. Више… »
Не зна се ко кога удара: Масовна туча насред новог аутопута у Црној Гори: У једном тренутку су на младића насрнула четворица…
Блиц 25.07.2022
Неколико младића потукло се синоћ на првој деоници новог црногорског аутопута Бар-Бољаре, у близини наплатне рампе на Матешеву. Како се види на снимку, који кружи друштвеним мрежама, младићи су изашли из аутомобила и почели да… »
ВИДЕО: Група младића се потукла на новоотвореном ауто-путу у Црној Гори
Радио 021 25.07.2022
Група младића снимљена је како се туче и јури по ауто-путу у близини наплатне рампе Матешево у Црној Гори. За то време њихови аутомобили су били паркирани, један у зауставној траци, а други на коловозу. Из полиције наводе да ће… »
Макљажа на ауто-путу у Црној Гори: Не зна се ко кога бије, настала општа јурњава
Телеграф 25.07.2022
Све се одиграло у недељу увече недалеко од наплатне рампе. Несвакидашњи инцидент одиграо се у близини наплатне рампе, када је неколико младића кренуло да се бије. Туча се, према незваничним информацијама, догодила синоћ на… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 7 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 1 сатјош 1 повезана